Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 13. maijs 17:23:00
Pasaule » Krievijā veicina interesi par iespējām ceļot uz Latviju
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Krievijā veicina interesi par iespējām ceļot uz Latviju
Autors: Karina Kovale, 14/03/2008 12:18

14.martā Latvijas vēstniecībā Krievijā paredzēts gadskārtējais Latvijas uzņēmumu seminārs, kurš notiek pavasara starptautisko tūrisma izstāžu „Intourmarket 2008” un „MITT 2008” ietvaros.

Semināra moto – „Latvija gardēžiem”! To organizē Latvijas Tūrisma birojs Maskavā un Tūrisma attīstības valsts aģentūra (TAVA) sadarbībā ar Latvijas vēstniecību Maskavā.

No Latvijas ieradīsies vairāk nekā divdesmit tūrisma nozares pārstāvju, lai iepazīstinātu Krievijas tūrisma nozares speciālistus ar jaunumiem Latvijas tūrisma jomā, kultūras dzīvē un attīstības plānos. Dalību pasākumā ir pieteikuši apmēram simts Krievijas tūrisma nozares un mediju pārstāvji.

Veiksmīgas vēstnieka Andra Teikmaņa vizītes uz Baškortostānas Republiku rezultātā pirmo reizi seminārā piedalīsies arī tūrisma uzņēmuma pārstāvji no šīs republikas. Latvijas vēstniecības pārstāvji dalībniekus informēs par aktualitātēm un izmaiņām vīzu politikā un vēstniecības konsulārajā darbā.


Kontaktiem:
Karina Kovale
LR vēstniecība Krievijā
Karina.kovale@mfa.gov.lv
495 2329764
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu