Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 19. maijs 11:08:05
Izklaide » Skaistuma svētki “Baltic Beauty World 2009”
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Skaistuma svētki “Baltic Beauty World 2009”
Autors: BNA, fotogrāfs: Edijs Pālens, 02/11/2009 13:07


No 30. oktobra līdz 1. novembrim Ķīpsalā notika 5. Baltijas apvienotais skaistumkopšanas projekts “Baltic Beauty World 2009”, kurā apmeklētāji varēja iepazīties ar jaunākajiem produktiem un aktuālākajām skaistumkopšanas tendencēm, saņemt profesionāļu konsultācijas, kā arī vērot interesantas un aizraujošas frizieru, kosmetologu, grima mākslinieku un nagu skaistumkopšanas speciālistu sacensības un konkursus, iedvesmoties un baudīt skaistuma svētkus.

Izstādes sadaļas “Matu skaistuma pasaule” projekta vadītāja Irina Jevsejeva par projektu “Baltic Beauty World” stāsta: “Apmeklētājiem tas ir ceļojums skaistuma pasaulē, profesionāļiem – panākumu atslēga nākamajam gadam. Izstāde “Baltic Beauty World” ietver konsultācijas un informāciju par jaunumiem skaistumkopšanas nozarē. Izstāde ir paredzēta ikvienam no mums – gan skaistumkopšanas salonu klientiem, gan to īpašniekiem, kas vēlas pilnveidot savu salonu sniegtos pakalpojumus, kā arī speciālistiem, kuri vēlas paaugstināt kvalifikāciju.”

Kā uzsver izstādes sadaļas “Sejas un ķermeņa skaistuma pasaule” projekta vadītāja Kristīne Čerņavska, “Baltic Beauty World 2009” ir nozīmīgs pasākums gan profesionāļiem un īsteniem sava amata meistariem, gan tūkstošiem interesentu. “Ikviens no mums vēlas būt apmierināts ar sevi un savu izskatu, un ikviens no mums rūpējas par sevi atkarībā no pieejamā laika, naudas un zināšanām. Izstāde būs vieta, kur ikviens, neatkarīgi no finansiālās situācijas un vēlmēm, varēs atrast sev piemērotākos skaistumkopšanas līdzekļus un pakalpojumus, ļauties iedvesmas avotiem un būt skaistuma svētku dalībnieks!” aicina K. Čerņavska.

Izstādes ekspozīcija bija izvietota divās tematiskās zālēs: “Matu skaistuma pasaule”, kurā bija profesionālā un plaša patēriņa matu kosmētika, frizieru darba piederumi, aprīkojums saloniem, aksesuāri matiem, kur daudzajos stendos tiks demonstrēts matu kosmētikas pielietojums un jaunākās frizūru modes tendences, frizētavas un frizieru skolas iepazīstinās izstādes apmeklētājus ar saviem piedāvājumiem un “Sejas un ķermeņa skaistuma pasaule”, kurā bija profesionālā kosmētika, profesionālie nagu kopšanas līdzekļi, plaša patēriņa kosmētika, salonu pakalpojumi un apmācība, kā arī aprīkojums un aparatūra.

Šogad pirmoreiz notika arī Starptautiskais skropstu pieaudzēšanas konkurss “Eyelash Fantasy 2009”, ko rīko SIA “Galateja”, Latvijas Stilistu asociācija rīkotais 5. starptautisko Stage make-up konkursu, 8. starptautisko Body art konkursu “Realitāte un ārpus tās”, kā arī 8. asociatīvā tēla veidošanas konkursu “Simfonija”. 










































































KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu