Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 13. maijs 13:14:01
Uzņēmējdarbība » airBaltic prezentē jaunu lojalitātes programmu – BalticMiles
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
airBaltic prezentē jaunu lojalitātes programmu – BalticMiles
Autors: BNA, fotogrāfs: Edijs Pālens, 21/10/2009 11:07


Šodien Latvijas nacionālā aviokompānija airBaltic un tās partneri – nozīmīgākās finanšu, telekomunikāciju, viesnīcu, tūrisma, transporta un izklaides nozaru kompānijas – iepazīstināja ar pirmo kopīgo Baltijas valstu lojalitātes programmu – BalticMiles.

BalticMiles ir lojalitātes programma, kurā iespējams krāt punktus par katru reizi, kad klienti izmanto BalticMiles partneru pakalpojumus vai produktus – lidojumus, finanšu, telekomunikāciju, viesnīcu, izklaides vai transporta pakalpojumus. Sakrātos punktus iespējams izmantot pie jebkura no BalticMiles partneriem (piemēram, lai iegādātos bezmaksas lidojumu, viesnīcas numuru, spa procedūru vai iznomātu auto). Šī iespēja padara BalticMiles par alternatīvu valūtu, ko var nopelnīt un iztērēt katrā lojalitātes programmas partneruzņēmumā.

BalticMiles lojalitātes programma balstās uz ciešu sadarbība ar partneruzņēmumiem. Pašlaik BalticMiles ir iesaistīti deviņi partneri – Nordea, Latvijas Mobilais Telefons, Reval Hotels, ESPA Riga, Islande Hotel, SAS, Sixt, Eurolines un Forum cinemas. BalticMiles ir atvērta lojalitātes programma, kurā turpmāk varēs iesaistīties neierobežots skaits partneru no dažādām nozarēm – tā var būt gan banka, gan degvielas uzpildes stacija, gan pārtikas veikals, gan arī ķīmiskā tīrītava. Jebkuras nozares uzņēmumi var izmantot BalticMiles kā savu lojalitātes programmu.

airBaltic prezidents un izpilddirektors Bertolts Fliks saka: „Ieviešot BalticMiles, mēs esam izveidojuši pirmo lojalitātes programmu, kas aptver visu Baltijas reģionu. Pieredze ar līdzīgām lojalitātes programmām pasaulē, piemēram, Kanādā, liecina, ka punkti kļūst par paralēlu valūtu. Programmā iesaistās aizvien vairāk partneru un punktus var iegūt un izmantot gandrīz visur – runājot pa tālruni, uzpildot degvielu, pērkot pienu un maizi vai arī tīrot apģērbu.”






































KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu