Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 13. maijs 08:10:25
Pasaule » Valkas mākslas skolas audzēkņu darbi ceļos uz Austrāliju
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Valkas mākslas skolas audzēkņu darbi ceļos uz Austrāliju
Autors: Inguna Medne, 11/03/2008 16:02

Sakarā ar Latvijas vēstnieka Austrālijā Induļa Bērziņa vizītes organizēšanu uz Austrāliju šī gada aprīlī, Valkas mākslas skola no LR Ārlietu ministrijas saņēma uzaicinājumu – ar bērnu darbiem piedalīties zīmējumu konkursā „Latvija sūta savus sveicienus Austrālijai”.

Plānots, ka aprīlī uz Austrāliju ceļos 20 (divdesmit) labākie Valkas mākslas skolas audzēkņu darbi, kas tiks izstādīti Latviešu namā Sidnejā. Šo izstādi atklās Latvijas vēstnieks Austrālijā I.Bērziņš. Tāpat valcēniešu darbi tiks izstādīti arī visos Latviešu centros Austrālijā, tādējādi sniedzot iespēju Austrālijā mītošajiem tautiešiem iepazīties ar Valkas jauno mākslinieku zīmējumiem un gleznojumiem.  

Mācību un radošās darbības rezultātā Valkas mākslas skola ir izveidojusies par mazo kultūrizglītības centru, kas apvieno sevī novada māksliniekus – skolotājus, bērnus, jauniešus un pieaugušo mākslas izglītību. Mākslas skolas audzēkņi allaž ļoti aktīvi iesaistās Valkas rajona un pilsētas vizuālās sejas veidošanā.


Papildus informācija
Valkas mākslas skolas direktore Maruta Stabulniece, 4724078

Informāciju sagatavoja
Valkas pilsētas domes preses sekretāre Inguna Medne, 4707616, 29250086
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu