Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 10. maijs 16:14:38
Uzņēmējdarbība » Fliks nodod Gerhardam airBaltic saņemto balvu kā labākai aviokompānijai
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Fliks nodod Gerhardam airBaltic saņemto balvu kā labākai aviokompānijai
Autors: BNA, fotogrāfs: Edijs Pālens, 12/10/2009 13:30


Šodien, 12. septembrī, airBaltic prezidents Bertolts Fliks satiksmes ministram Kasparam Gerhardam nodeva gada balvu, kuru uzņēmums saņēma kā labākā aviokompānija Eiropā.

Šī gada 8. oktobrī, Latvijas nacionālā aviokompānija airBaltic saņēma Gada aviokompānijas 2009/2010 Zelta balvu, ko pasniedz Eiropas Reģionālo aviokompāniju asociācija (ERA). Eksperti, nominējot airBaltic kā Gada aviokompāniju, īpaši uzsvēra uzņēmuma spēju izveidot jaunu biznesa modeli - no zemo izmaksu aviokompānijas, kas nodrošina lidojumus no viena punkta uz otru, pārtopot par tranzītaviokompāniju. Tāpat tika atzīmēts lidsabiedrības ieguldījums, veidojot Rīgu kā svarīgu starptautisku aviācijas tranzītmezglu.

Gada aviokompānijas balva ir viens no augstākajiem apbalvojamiem aviācijas nozarē. Ar ERA Gada aviokompānijas balvu tiek novērtēti asociācijā ietilpstošo reģionālo aviokompāniju sasniegumi.














KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu