Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 26. aprīlis 09:51:02
Sports » Šogad četras iestādes saņem atzinības zīmi „Draudzīgs velosipēdistam”
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Šogad četras iestādes saņem atzinības zīmi „Draudzīgs velosipēdistam”
Autors: BNA, 22/09/2009 11:55

Eiropas Mobilitātes nedēļas ietvaros šodien Rīgas pilsētas izpilddirektors Juris Radzēvičs iestādēm, kas savā pārraudzībā esošajās teritorijās šogad ir ierīkojušas augstā tipa velostatīvus, pasniedza atzinības zīmi „Draudzīgs velosipēdistam”, Rīgas domes Satiksmes departamenta speciālists Mareks Ivans.

Atzinības zīme tika pasniegta biroju kompleksam „Upmalas biroji”, veikalam „Viss atpūtai dabā”, Rīgas Latgales priekšpilsētas izpilddirekcijai un Rīgas pašvaldības aģentūrai „Rīgas dārzi un parki”.

Lai veicinātu velostatīvu uzstādīšanu ēku tuvumā, kopš 2006.gada uzņēmumiem, iestādēm, ēku privātīpašniekiem un apsaimniekotājiem, kas savā pārraudzībā esošajās teritorijās ir ierīkojušas augstā tipa velostatīvus, Rīgas domes Satiksmes departaments sadarbībā ar velosipēdistu vortālu Veloriga.lv piešķir atzinības zīmi “Draudzīgs velosipēdistam”.
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu