Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 21. maijs 00:48:52
Uzņēmējdarbība » „Audi Centrs Rīga” maina nosaukumu
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
„Audi Centrs Rīga” maina nosaukumu
Autors: BNA, 18/09/2009 09:55


Vakar oficiālā AUDI dīlera Latvijā SIA „Auto Rīga” senākais salons „Audi centrs Rīga” tika pārdēvēts par „Møller Auto Rīga”. Tas saistīts ar vienotu zīmola stratēģijas īstenošanu visos AS „Møller Group” Baltijas valstu uzņēmumos.

Svinīgajā atklāšanā un preses konferencē piedalījās AS „Møller Group” līdzīpašnieks Mortens Mollers, AS „Moller Balticum” valdes priekšsēdētājs Bents M. Haugens un SIA „Auto Rīga” direktors Ingus Rūtiņš.

Lai B. Haugens atdzina šobrīd Baltijas valstis uzņēmuma nest zaudējumus, viņi domā ilgtermiņā un ir gatavi ieguldīt līdzekļus, lai palīdzētu pārdzīvot ekonomisko situāciju. Arī Ingus Rūtiņš savā runā minēja šo aspektu, ka vienīgais AUDI oficiālais dīleris Latvijā nav „viens”, jo tā mātes uzņēmums „Møller Group” ir kopā ar to gan priekos, gan bēdās.














KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu