Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 4. maijs 19:31:13
Sports » Valsts prezidents Valdis Zatlers piedalās „Magnētā”
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Valsts prezidents Valdis Zatlers piedalās „Magnētā”
Autors: BNA, 14/08/2009 13:13


Vakar Latvijas Valsts prezidents Valdis Zatlers, piedalījās tautas orientēšanās sacensību „Magnēts” 37. posmā, kurā, izskrienot speciāli sagatavotu distanci, trenējās nākamajā nedēļā gaidāmajam skrējienam „Sirdspuksti Baltijai”.

„Sirdspuksti Baltijai” ir diennakts skrējiens pa vēsturisko Baltijas ceļa maršrutu, kas, atzīmējot Baltijas ceļa divdesmito gadskārtu, 22. un 23.augustā notiks visās trijās Baltijas valstīs. 22.augusta pēcpusdienā tas aizsāksies Tallinā un Viļņā, lai 23.augusta pulksten 20.00 noslēgtos svinīgā pasākumā Rīgā. „Sirdspuksti Baltijai” notiek, lai atkal sajustu Baltijas valstu vienotību, atsauktu atmiņā kopīgo cīņu par brīvību un lai pierādītu mūsu nacionālās apziņas dzīvotspēju. 678 kilometru garais maršruts ir sadalīts 1 km stafetes posmos, un ikviens Baltijas iedzīvotājs ir aicināts piedalīties un noskriet savu kilometru Baltijas vienotībai.












KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu