Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 19. maijs 10:48:17
Izklaide » Atklāj Jāņa Stībeļa un draugu fotoizstādi "Es tikai smejos"
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Atklāj Jāņa Stībeļa un draugu fotoizstādi "Es tikai smejos"
Autors: BNA, fotogrāfs: Edijs Pālens, 30/07/2009 15:37


Šodien kafejnīcā „Silts” notika Jāņa Stībeļa un viņa draugu fotoizstādes „Es tikai smejos” atklāšana.

Izstādē apkopoti fotomirkļi, kas uzņemti ārzemju koncertu ceļojumu laikā, kad visapkārt valda smiekli, jautras situācijas un notikumi, tādēļ arī izstādei dots nosaukums - Es tikai smejos.

Aprunājoties ar draugiem un paziņām, izrādījies, ka arī citiem ir gana daudz interesantu fotogrāfiju, tādēļ radusies doma par miniatūru izstādi. Neviens no izstādīto darbu autoriem nav profesionāls fotogrāfs, tādēļ izstāde nav jāuztver kā pārlieku nopietns pasākums, bet gan kā vienkāršs un patīkams ikdienas rūpju izkliedēšanas veids un vēl viens iemesls pasmaidīt, stāsta Stībelis.

Šī pozitīvā filozofija būs galvenais vadmotīvs arī abos gaidāmajos Jāņa Stībeļa vasaras koncertos, kas notiks 8.augustā Cēsīs un 29.augustā Talsos, kuros dziedātājs apsola radīt optimismam un smiekliem labvēlīgu muzikālu gaisotni.




























KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu