Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 2. maijs 20:30:57
Kultūra » Latvijas Dzelzceļa vēstures muzejā viesosies dzelzceļa modelisti, grupas Drums Clinic un Gaujarts
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Latvijas Dzelzceļa vēstures muzejā viesosies dzelzceļa modelisti, grupas Drums Clinic un Gaujarts
Autors: BNA, fotogrāfs: Edijs Pālens, 23/07/2009 12:25


Vakar vakarā Latvijas dzelzceļa 90 gadu jubilejas mēneša ietvaros Latvijas Dzelzceļa vēstures muzejs strādāja līdz pat plkst. 21.00, piedāvājot īpašu programmu – dzelzceļa modeļu izstādi, fotoorientēšanās spēli, grupas Gaujarts un jauno talantu, grupas Drums Clinic priekšnesumus, kā arī dažādas izklaides mazākiem un lielākiem bērniem.

Jau pirmie divi muzeja vakari jūlija trešdienās pulcēja ievērojamu skaitu aizrautīgu apmeklētāju, bet šajā nedēļā, trešajā muzeja vakarā Latvijas Dzelzceļa vēstures muzejā bija apskatāms lielākais dzelzceļa makets Latvijā, kā arī Latvijas modelistu radītie modeļi no privātkolekcijām. Lai parādītu sevi darbībā, mazāki viesmodeļi uz laiku aizņēmās muzeja maketa sliedes, savukārt lielāka mēroga modeļi izvietojās uz pašu sliedēm āra teritorijā pie skatuves.

Kamēr interesenti aplūkoja muzeja eksponātus un spēlēja iecienīto fotoorientēšanās spēli (noteikumi un pieteikšanās www.railwaymuseum.lv), labas mūzikas cienītāji varēja baudīt grupas Gaujarts un jauno, talantīgo ritma bungotāju “Drums clinic” uzstāšanos visa vakara garumā. Savukārt bērnus izklaidēja Pepija ar draudzenēm, kopā lēkājot uz piepūšamā vilcieniņa, zīmējot, spēlējot dzelzceļa tematiskās spēles un piedaloties Drošības stundās.

Visu jubilejas mēnesi trešdienu vakaros no plkst. 17.00 līdz 21.00 Latvijas Dzelzceļa vēstures muzejs gaidīs ciemos draugus – gan lielus, gan mazus –, lai kopā svinētu dzelzceļa 90. gadadienu un piedalītos dzelzceļnieku veidotajos pasākumos. Visu mēnesi līdz 5. augustam Rīgas Centrālajā, Valmieras un Jelgavas stacijās būs aplūkojamas fotoizstādes.






























































KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu