Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 2. maijs 16:29:09
Izklaide » Šodien Salacgrīvā sākas Positivus festivāls
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Šodien Salacgrīvā sākas Positivus festivāls
Autors: Laima Paula, 17/07/2009 08:43

Šodien un rīt Salacgrīvā notiks lielākais mūzikas un mākslas festivāls Baltijas valstīs – Positivus, kura ietvaros piesātinātā divu dienu programmā varēs baudīt ne tikai lielisku mūziku, bet arī kino, teātri, dejas mākslu u.c. saistošas izklaides un atpūtas aktivitātes.
 
Uz galvenajam skatuvēm, kam šogad dots TELE2 un CĒSU ALUS nosaukums, uzstāsies spožākās pašmāju un ārzemju zvaigznes, no kurām galvenās ir MOBY, PRĀTA VĒTRA, SINEAD O’CONNOR, PETER DOHERTY, THE WHIP, EBONY BONES un THE TIGER LILLIES.

Positivus festivālā viesosies arī TWO DOOR CINEMA CLUB, THE LEISURE SOCIETY, SONS OF NOEL AND ADRIAN, THE HAPPY ENDINGS, JURGA, INSTRUMENTI, DZELTENIE PASTNIEKI, THE HOBOS, ZIG ZAG, THE MUNDANE, BEDWETTERS, DAHLING, DUN DUN un LAIME PILNĪGA.

Plašu pašmāju mākslinieku programma būs I LOVE YOU  terasē, kur uzstāsies HOSPITĀĻU IELA, S.P.B., SATELLITES LV, EL MARS, VOCEKS VOISKA, GAUJARTS, MARTIN CONFUSED, MARIPOSSA, MONA DE BO un ACID RAIN.

Pasaules līmeņa klubu mūzikas programma būs atrodama RED BULL MUSIC ACADEMY lounge, kur ar DJ setiem uzstāsies pasaulslevenie JACK BEATS (UK) un SEIJI (UK), kā arī DJ Monstrs (LV), DJ QUEST (EE) un citi. Ierakstus no festivāla pirmo gadu pārraidīs RBMA on-line radio.

Pozitīvs roks, ska un regejs no Latvijas skanēs SPACE DOG teltī, kur priecēs grupas ALL DAY LONG, KUCHENBEAT, STRIĶIS, ČIPSIS UN DULLAIS, SOUND RELIGION un 7 PIEAUGUŠI VĪRIEŠI.

BALSAM CLUB kinozāle piedāvās Future Shorts īsfilmu programmu un pēdējo gadu labākās filmas no visas pasaules. KUŠŠ TUSS teltī varēs vērot teātra un dejas teātra izrādes, mūsdienu dejas, salsas un indiešu dejas priekšnesumus, kā arī piedalīties perkusiju meistarklasē. Savukārt baudu ķermenim Positivus festivālā sniegs joga, Indijas masāža un  karstais kubls zem klajas debess.
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu