Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 20. maijs 17:36:32
Uzņēmējdarbība » Atklāj portālu cīņai ar krīzi
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Atklāj portālu cīņai ar krīzi
Autors: BNA, fotogrāfs: Edijs Pālens, 15/07/2009 13:09


Šodien darbu sācis jauns portāls Nekrīze.lv, kas veidots ar mērķi laikā, kad visapkārt dzirdama žēlošanās un negatīva informācija par arvien pieaugošo krīzi un tās ietekmi, ļaut cilvēkiem iepazīt citu pozitīvo pieredzi un uzņēmību tieši šādos apstākļos, uzzināt atbildes un jautājumiem, kuras viņi nesaņem vai baidās prasīt citur, kā arī dalīties savās labajās idejās un ieteikumos, kā ātrāk un veiksmīgāk tikt galā ar krīzi.

Portāla izveides ideja pieder DnB NORD Bankai, kuras prezidents Andris Ozoliņš uzsver: "Pēdējais pusgads ļoti daudziem Latvijā ir nesis būtiskas pārmaiņas līdzšinējā dzīvesveidā, dzīves kvalitātē un ikdienas gaitās. Katram no mums ir tuvāku un tālāki paziņas, draugi un radinieki, kas zaudējuši darbu, daudzus cilvēkus skārusi ienākumu samazināšanās. Un tomēr - arī šajā laikā ir cilvēki, kas negaužas un nepadodas, bet meklē jaunas iespējas, beidzot rod laiku īstenot idejas, kas varbūt prātā bijušas jau ilgāku laiku, bet joprojām nav īstenotas. Ar jaunā portāla palīdzību mēs gribam popularizēt uzņēmīgo cilvēku idejas un dzīves uztveri, lai arī citi līdzcilvēki atrastu iespēju izprast esoši situāciju un uzsākt aktīvi un konstruktīvi rīkoties."

Līdzās pozitīvo stāstu, ekspertu viedokļu un jautājumu - atbilžu sadaļām Nekrize.lv piedāvās apmeklētājiem piedalīties konkursos par veiksmīgākajām krīzes laikā tapušajām idejām - piemēram, ekonomiskākais un interesantākais vasaras ceļojums.










































KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu