Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 21. maijs 00:48:43
Uzņēmējdarbība » Uzsāk kampaņu Igaunijas kā tūrisma galamērķa popularizēšanai
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Uzsāk kampaņu Igaunijas kā tūrisma galamērķa popularizēšanai
Autors: BNA, fotogrāfs: Edijs Pālens, 09/07/2009 14:43


Igaunijas Tūrisma padome šodien aizsāk vasaras kampaņas organizēšanu, kas iepazīstinās un aicinās Latvijas iedzīvotājus atklāt joprojām nezināmo par Igaunijas piedāvātajām atpūtas iespējām. kampaņa turpināsies līdz augusta beigām.

Kampaņas organizatori norāda, ka Latvijas tūristu izvēle par labu kaimiņvalstij jau vairākus gadus ir noturīga. Pērn 15% no veiktajiem ārzemju braucieniem no Latvijas ir bijuši uz Igauniju, kopējam tūristu skaitam pārsniedzot pus miljonu.

"Mūsu mērķis ir aicināt iepazīt līdz šim neatklātas vai jaunas ievērojamas atpūtas vietas Igaunijā. Igaunija ir pozitīviem iespaidiem un pārsteigumiem bagāta valsts, kas piedāvā daudzpusīgas atvaļinājuma idejas un iespējas. Jāatzīst, ka to ir apliecinājuši arī lielākā daļa tūristu Latvijā, kuri Igaunijā viesojušies vairāk kā desmit reizes un tuvāko trīs gadu laikā plāno atgriezties vēlreiz," informē Enterprise Estonia valdes locekle Maria Alajoe.
































KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu