Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 2. maijs 07:57:11
Izklaide » Šī gada Golden Hammer festivāla šortlisti ir paziņoti
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Šī gada Golden Hammer festivāla šortlisti ir paziņoti
Autors: Solvita Barkāne, 11/06/2009 10:21

°Šogad festivālā darbi saņemti no 19 valstīm, lielākais darbu skaits šogad tika iesūtīts no Krievijas, tai sekoja Latvija, Ukraina, Lietuva un Čehija.

Visvairāk darbi tika saņemti Print ads kategorijā, nākamās pēc darbu skaita bija Interactive kategorija, TV kategorija un Best use of media.

Kopumā šortlistā tika iekļauti 67 darbi, no tiem 19 ieguva Sudraba Āmurus, 14 Zelta Āmurus un 1 Grand Prix.

Piektdien, Apbalvošanas Ceremonijā kinoteātrī «Rīga» žūrija piešķirs arī Festivāla galvenās balvas Creativity Case, Media Folder un Access Key, kā arī šī gada jaunizveidoto nomināciju – Network of the year (aģentūras tīkls, kurš festivālā iegūs lielāko punktu skaitu).

Festivāla radošā žūrija strādāja 8 žūrijas locekļu sastāvā un to vadīja Kai Röffen, TBWA radošais izpilddirektors un rīkotājdirektors, Vācija.

Mediju žūriju vadīja Ian Clarke, Omnicom Media Group izpilddirektors, Lielbritānija. Žūrijas sastāvā darbojās 7 dalībnieki.

Digitālā mēdiju žūrija apvienoja 4 žūrijas pārstāvjus un to vadīja Darius Bagdziunas, Gaumina starptautisko darījumu vadītājs, Lietuva. 

KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu