Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 2. maijs 13:49:40
Izklaide » "Prāta vētra" Positivus festivālam gatavo vērienīgu uzstāšanos
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
"Prāta vētra" Positivus festivālam gatavo vērienīgu uzstāšanos
Autors: Laima Paula, 28/05/2009 08:58

Grupa Prāta Vētra, kas 17.jūlijā uzstāsies Positivus festivālā Salacgrīvā, īpaši gatavojas savam vienīgajam šā gada koncertam Latvijā. Festivāla organizatori ir saņēmuši grupas idejas skatuves uzbūvei, un tehniskajā ziņā tā būs krietni iespaidīgāka nekā iepriekšējos festivālos redzētā. Jūnija vidū Prāta Vētra plāno klajā laist jaunu singlu.

Prāta Vētra savu vienīgo koncertu šovasar izvēlējusies sniegt tieši Positivus festivālā. Kā galvenie mākslinieki Prāta Vētra uzstāsies festivāla pirmajā dienā, 17.jūlijā. Grupas uzstāšanās sāksies ap plkst. 23:00 uz festivāla galvenās - TELE2 skatuves.

Šobrīd vēl paturēsim noslēpumā, kā izskatīsies festivāla galvenā skatuve, taču gaismu, skatuves konstrukciju un video instalāciju ziņā tā ievērojami atšķirsies un pārspēs iepriekšējās. Gaismas tehnikas apjoms, ko savā šovā izmantos gan Prāta Vētra, gan festivāla otrās dienas galvenais mākslinieks MOBY, būs krietni lielāks un iespaidīgāks nekā iepriekšējos Positivus festivālos redzētais. Precīzāku ieskatu skatuves konfigurācijā sniegsim, kad festivāla tehniskais personāls būs salāgojis šo abu mākslinieku vēlmes.


KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu