Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 19. maijs 01:51:45
Izklaide » COSMOS jaunā albuma „Pasaki man un tev” atvēršanas svētki
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
COSMOS jaunā albuma „Pasaki man un tev” atvēršanas svētki
Autors: Laura Rence, fotogrāfs: Edijs Pālens, 27/05/2009 14:34


Vokālā grupa “Cosmos” šodien klajā laidusi jaunu pasaku un mūzikas albumu "Pasaki man un tev", kurā apkopoti labākie pasaku un mūzikas fragmenti, mīļi un gardi simboli, kas nav šķirami no mūsu bērnības atmiņām, kā arī negaidīti pārsteigumi.

Jaunajā „Cosmos” albumā „Pasaki man un tev” ir ietvertas bērnu sarakstītas pasakas, kā arī Artura Maskata dziesmu cikls ar Ineses Zanderes vārdiem no krājuma "Iekšiņa un āriņa". Disks būs dāvana gan lielajiem, gan mazajiem Latvijas iedzīvotājiem, jo programma būs pieejama elektroniski izdevniecības „Platforma Music” mājas lapā (www.platformamusic.lv) turklāt jaunā diska bezmaksas eksemplārus saņems arī visas Latvijas skolas.

Skaidrojot, kāpēc tieši bērni un kāpēc tieši pasakas "Cosmos" norāda: "Vai kādubrīd esi mēģinājis uz sevi, saviem priekiem, bēdām, sapņiem un kreņķiem paskatīties ar bērna acīm? Ja nē, tad mēs Tev pačukstēsim, ka viņu risinājums jebkurai no problēmām ir līdz asarām vai smiekliem vienkāršs. Jo viņu skatījums vēl ir neangažēts, trāpīgs, to nav sabojājusi diplomātija, turklāt tas ir pilnīgi un galīgi patiess."

Albuma atvēršanas svētkos piedalījās arī bērni, kas bija rakstījuši pasakas un zīmējuši ilustrācijas. "Cosmos" puiši, pasniedzot dāvaniņas, pateicās mazajiem censoņiem par ieguldīto darbu.




























































KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu