Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 2. maijs 10:23:17
Izklaide » LIMP BIZKIT jau ieradušies Rīgā
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
LIMP BIZKIT jau ieradušies Rīgā
Autors: BNA, 18/05/2009 09:59

Svētdienas pēcpusdienā no dažādām ASV pilsētām Rīgā ieradās visi grupas Limp Bizkit dalībnieki. Kopā ar pavadošo personālu un draudzenēm grupa ceļo gandrīz 30 cilvēku stastāvā. Limp Bizkit koncerts Arēnā Rīgā notiks 20.maijā.

Grupas dalībnieki dienas pavadīs dažādi. Freds Durst gatavojas dienā spēlēt golfu, DJ Lethal satikties ar draugiem, bet vakaros notiks mēģinājumi Arēnā Rīga. Grupa nav aizvadījusi vēl nevienu mēģinājumu uz lielās skatuves pirms šīsvasaras koncerturnejas, kura 20.maijā sākas tieši Rīgā.

Plānots, ka kādā no dienām grupa tiksies ar Latvijas faniem, kuri būs laimējuši ielūgumus Radio SWH konkursos.

Viņi ar lielu nepacietību gaida uzstāšanos, jo kopā nav koncertējuši gandrīz 8 gadus, tādēļ koncerts Rīgā būs pirmais pēc ieilgušās pauzes. Lieki teikt, ka tās būs īpašas emocijas, ko publika piedzīvos Rīgas koncertā. Uz koncertu Rīgā ierodas arī vairāk fanu no ārzemēm nekā parasti uz citiem koncertiem.

Grupa vakarā atzina, ka tas tomēr ir viņiem ir ļoti īpaši atkalapvienošanas turnejas Eiropas koncertus sākt tieši Rīgā – DJ Lethal dzimtajā pilsētā, bet vēlāk Amerikas koncertu tūri viņi sāks Freda Dursta dzimtajā pilsētā Floridā.
















KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu