Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 2. maijs 07:07:39
Izklaide » Skatītākā pārraide aprīlī - Pasaules čempionāts hokejā
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Skatītākā pārraide aprīlī - Pasaules čempionāts hokejā
Autors: Solvita Barkāne, 15/05/2009 14:34

Pēc skatīšanās laika daļas skatītākais TV kanāls aprīlī ir bijis kanāls LNT, kura vērošanai TV skatītāji veltījuši 17.8 % no kopējā TV skatīšanās laika. Otrais skatītākais ir bijis TV3 ar 16.9 % lielu skatīšanās laika daļu, bet trešais – kanāls PBK ar 11.4 %, liecina TNS Latvia apkopotie dati.

Tālāk seko kanāls LTV1 ar 9.6 %, kanāli LTV7 un 3+ ar 4.0 % katrs un kanāls TV5 Rīga ar 3.7 %. Kanālam RTR Planeta Baltija skatītāji veltījuši 3.5 % no veltītā laika TV vērošanai, savukārt kanālam RenTV Baltija 2.9 %. TV6 vērošanai skatītāji veltījuši 0.9 %, bet PBMK 0.5 %.

Visu neminēto kanālu vērošanai skatītāji veltījuši 23.1% no kopējā atvēlētā laika TV vērošanai. TNS Latvia mediju pētījumu projektu direktors Mārtiņš Traubergs komentē, ka savas korekcijas aprīļa, kā arī maija mēneša reitingos, ieviesīs tādas nozīmīgas pārraides kā Pasaules čempionāts hokejā, Eirovīzija, kā arī 9. maija svētki. Par skatītākajām pārraidēm aprīlī, kā jau tas bija paredzams, ir kļuvušas Pasaules hokeja čempionāta spēļu tiešraides kanālā TV3 ar Latvijas valsts vienības dalību. Spēli starp Latvijas un Šveices valsts vienībām vērojuši vidēji 18.2 %, jeb 397.8 tūkstoši Latvijas iedzīvotāji, kas vecāki par 4 gadiem. Savukārt Latvijas un Zviedrijas valsts vienību spēli vērojuši vidēji 16.0 %, jeb 349 tūkstoši skatītāju.

Latvijas zelta talantus 2009 kanālā LNT aprīlī vērojuši vidēji 13.3 %, jeb 290.7 tūkstoši Latvijas iedzīvotāji, kas vecāki par 4 gadiem.

KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu