Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 20. maijs 18:26:13
Pasaule » Latvijas vēstniecības Japānā diplomāti un viņu ģimenes locekļi piedalās vienā no pasaulē lielākajiem maratoniem
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Latvijas vēstniecības Japānā diplomāti un viņu ģimenes locekļi piedalās vienā no pasaulē lielākajiem maratoniem
Autors: Ārlietu ministrija, 19/02/2008 09:54

17.februārī Japānas galvaspilsētā Tokijā notika Tokijas maratons, kurā starp vairāk nekā 32 tūkstošiem skrējēju piedalījās arī trīs Latvijas vēstniecības Japānā diplomāti un divi ģimenes locekļi. Vēstnieks Pēteris Vaivars bija vienīgais no Japānā akreditētajiem vēstniekiem, kurš veica visu 42 195 metru garo distanci, finišējot pēc 4 stundām 36 minūtēm un 30 sekundēm. Arī pārējie Latvijas pārstāvji veiksmīgi sasniedza finišu.

Tokijas maratons ir viens no lielākajiem maratoniem pasaulē, kuru jau otro reizi Tokijas ielās organizē Japānas Vieglatlētikas federācija un Tokijas metropoles valdība. Arī pašai Tokijai tie ir lieli sporta svētki, par ko liecina arī lielais līdzjutēju un atbalstītāju skaits, kas šogad sasniedza aptuveni 2,3 miljonus.
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu