Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 20. maijs 17:07:15
Pasaule » Ārlietu ministrs Māris Riekstiņš dosies darba vizītēs uz Horvātiju, Albāniju un Bijušās Dienvidslāvijas Republiku Maķedoniju
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Ārlietu ministrs Māris Riekstiņš dosies darba vizītēs uz Horvātiju, Albāniju un Bijušās Dienvidslāvijas Republiku Maķedoniju
Autors: Ārlietu ministrija, 18/02/2008 14:52

No 19. līdz 22.februārim ārlietu ministrs Māris Riekstiņš uzturēsies darba vizītēs Horvātijā, Albānijā un bijušās Dienvidslāvijas Republikā Maķedonijā. Ministram paredzētas tikšanās ar visu trīs valstu prezidentiem, ārlietu ministriem un citām augstākajām amatpersonām.

Tikšanos laikā paredzēts pārrunāt iekšējo reformu gaitu un aktuālo situāciju Horvātijā, Albānijā un Maķedonijā pirms 3.un 4.aprīlī gaidāmā NATO samita Bukarestē, Rumānijā, kur varētu tikt lemts par šo NATO kandidātvalstu uzaicinājumu pievienoties aliansei.

Tāpat paredzēts apspriest situāciju Rietumbalkānu reģionā un Latvijas divpusējās attiecības ar katru no valstīm. Vizītē Albānijā 21.februārī tiks parakstīta Latvijas Republikas valdības un Albānijas Republikas Ministru padomes konvencija par nodokļu dubultās uzlikšanas un nodokļu nemaksāšanas novēršanu attiecībā uz ienākuma un kapitāla nodokļiem. Maķedonijas austrumdaļas pilsētā Štipā (Štip) 22.februārī notiks Latvijas goda konsulāta atklāšana.


Preses centra nodaļa: (371) 7016 272. Fakss: (371) 7 828 121
K. Valdemāra iela 3, LV 1395, Rīga
E-pasts: media@mfa.gov.lv
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu