Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 18. maijs 10:17:00
Sports » Svētdien sāksies gadskārtējais SEB Kalnu divriteņu maratons
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Svētdien sāksies gadskārtējais SEB Kalnu divriteņu maratons
Autors: BNA, fotogrāfs: Edijs Pālens, 23/04/2009 13:31


Svētdien plānots atklāt kārtējo „SEB Kalnu divriteņu maratona 2009” sezona. Pirmais posms norisināsies Cēsis –Valmiera distancē. Lai padarītu sacensības interesantākas, šogad organizatori ir ieviesuši jaunumu -GPS sekošanas sistēma kurtuesi.lv, ar kuras palīdzību varēs sekot līderim internetā.

Pirmo reizi velobraukšanas vēsturē Latvijā jebkurš līdzjutējs un preses pārstāvis ar GPS sekošanas sistēmas „Kur tu esi” palīdzību SEB MTB maratonu līderim varēs sekot līdzi „onlainā. Vadošajiem desmit sportistiem pirms starta tiks izsniegta GPS sekošanas ierīce, kas caur satelītu norādīs viņa vietu trasē. Tiem sekot līdzi tiešsaistē, www.kurtuesi.lv/velo, ievadot lietotājvārdu un paroli „SEB”, varēs gan interesenti mājās, gan līdzjutējiem sacensību norises vietā, padarot spraigāku un interesantāku sacensību vērošanu.

Intriģējoša solās būt cīņa sporta klasē par SEB ceļojošo kausu, ko savā īpašumā iegūs spēcīgākā komanda. SEB prezidents Ainārs Ozols preses konferencē, prezentējot kausu, atzina „Esmu gandarīts, ka kalnu riteņbraukšanā pa šiem sešiem gadiem, kopš mūsu banka atbalsta Latvijas MTB maratonus, ir izaugusi sparīga jauno sportistu paaudze, un uz SEB ceļojošo kausu reāli pretendē nu jau vairākas spēcīgas komandas. Priecē arī tas, ka dalībnieku skaitam tautas klasē ir tendence arvien pieaugt, un šis veselīgais sporta veids kļūst arvien populārāks. Arī es pats esmu apņēmies piedalīties vismaz vienā SEB maratonu posmā.”

Arī šogad dalībnieki savus spēkus varēs pārbaudīt trīs distancēs, atbilstoši savai fiziskajai sagatavotībai - sporta klasē, tautas klasē un veselības braucienā. Netiks aizmirsti arī jaunākie dalībnieki, kuri varēs piedalīties bērnu sacensībās atbilstoši savai vecuma grupai.


























KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu