Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 27. aprīlis 21:09:49
Pasaule » Beļģijas žurnālists veidos reportāžu par Latviju un tās politiskajiem un ekonomiskajiem aspektiem
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Beļģijas žurnālists veidos reportāžu par Latviju un tās politiskajiem un ekonomiskajiem aspektiem
Autors: Solvita Barkāne, 03/04/2009 11:07

No 5. līdz 11.aprīlim vizītē Latvijā uzturēsies Beļģijas sabiedriskās TV un radio organizācijas RTBF radiožurnālists Nikolā Vilems (Nicolas Willems), lai veidotu reportāžu par Latviju un tās pašreizējiem politiskajiem un ekonomiskajiem aspektiem, informē Latvijas Republikas vēstniecība Beļģijā.

Žurnālistam paredzētas intervijas ar vairākām Latvijas sabiedrībā pazīstamām amatpersonām un nevalstisko organizāciju pārstāvjiem, kas organizētas ar Latvijas institūta atbalstu. Savukārt 2.aprīlī žurnālists tikās ar Latvijas vēstnieku Beļģijā Raimondu Jansonu, lai pirms vizītes gūtu vispārīgu priekštatu par šībrīža aktualitātēm Latvijā.

RTBF ir lielākā franču valodā raidošā Beļģijas TV un radio sabiedrība, kura raida sešās radiostacijās un piecos TV kanālos. Tās auditorija ir aptuveni četri miljoni iedzīvotāju.

KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu