Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 19. maijs 04:52:59
Izklaide » Baltijas Iluzionistu asociācija svin viena gada jubileju
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Baltijas Iluzionistu asociācija svin viena gada jubileju
Autors: Māris Kiseļovs, 02/04/2009 15:07


Joku dienā t/c Mols tika svinēta asociācijas „AMBER - The Association of Baltic Illusionists” viena darbības gada jubileja un šajās svinībās piedalījās vairāk nekā 25 mākslinieki: iluzionisti, cirka studijas „Arlekīns” mākslinieki, vokālā grupa „DisCats” un deju grupa „Spirit Show”.

Pasākumā tika noskaidrots arī burvju truša saimnieks. Kopš marta sākumā notikušā Baltijas iluzionistu festivāla trusis savā personīgajā blogā http://www.burvjutrusis77.blogspot.com/ meklēja sev gādīgu saimnieku. Interesentiem, lai varētu pretendēt uz saimnieka godu, bija jāatsūta iespējamais truša vārds. Joku dienā pavisam nopietni tika izlozēts truša saimnieks un, pateicoties interneta veikala zoopreces.lv greznajam dāvinājumam, trusis devās pie jaunā saimnieka lielā būrī ar visiem nepieciešamajiem barības krājumiem.














KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu