Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 20. maijs 18:57:49
Pasaule » Saeimas priekšsēdētājs Gundars Daudze uzturas vizītē Briselē
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Saeimas priekšsēdētājs Gundars Daudze uzturas vizītē Briselē
Autors: Saeimas preses dienests, 11/02/2008 10:08

Saeimas priekšsēdētājs Gundars Daudze no 10. līdz 12.februārim atrodas darba vizītē Briselē. Šodien, 11.februārī, G.Daudze tiksies ar enerģētikas komisāru Andri Piebalgu, kuru informēs par Lisabonas līguma ratifikācijas plāniem Saeimā. Tāpat Saeimas priekšsēdētājs ar A.Piebalgu pārrunās Eiropas Savienības (ES) enerģētikas politikas attīstības aktualitātes un konkrētus Latvijā realizējamus projektus.

Tāpat Saeimas priekšsēdētājs piedalīsies Lisabonas stratēģijas jautājumu apspriešanā apvienotajā parlamentārajā sanāksmē.

G.Daudze apmeklēs arī Latvijas Republikas jaunatvērto pastāvīgo pārstāvniecību Briselē un tiksies ar mūsu valsts ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku ES Normundu Popenu.

Rīt, 12.februārī, Saeimas priekšsēdētājs turpinās dalību apvienotajā parlamentārajā sanāksmē, tiksies ar Latviju pārstāvošajiem deputātiem Eiropas Parlamentā un Eiropas Parlamenta viceprezidenti Martini Rūri (Martine Roure).


Saeimas Preses dienests
Tālr.: 67087266, mob.: 26136160
E-pasts: prese@saeima.lv
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu