Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 20. maijs 17:29:47
Pasaule » Gerhards Lietuvā diskutēs par reģiona enerģētisko nākotni
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Gerhards Lietuvā diskutēs par reģiona enerģētisko nākotni
Autors: Ekonomikas ministrija, 01/02/2008 10:35

4. februārī ekonomikas ministrs Kaspars Gerhards Viļņā  tiksies ar Lietuvas, Igaunijas un Polijas ekonomikas ministriem. Tikšanās laikā ministri pārrunās enerģētikas sektora aktualitātes.

Paredzēts, ka katrs ministrs raksturos savas valsts enerģētikas jomu un visi kopīgi diskutēs par reģiona enerģētikas sektora attīstību. Gerhards kolēģus informēs par situāciju Latvijas enerģētikā, tirgus struktūru un nākotnes izaicinājumiem.

Energokompānijas „Lietuvos energija” pārstāvji prezentēs Ignalinas AES projekta virzību, informēs par Lietuvas starpsavienojumiem ar Poliju un Zviedriju, kā arī citiem reģiona infrastruktūras projektiem.

Paredzēts, ka diskusijas noslēgumā ministri parakstīs komunikē, kurā vienosies par regulāru Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un Polijas ekonomikas jomas ministru tikšanos organizēšanu, valstu aktivitāšu savstarpēju koordinēšanu un savstarpēju dalīšanos pieredzē.

Pēc ministru tikšanās, plkst.14.30, Lietuvas Ekonomikas ministrijā (Viļņa, Gedimino Ave. 38/2) notiks preses konference.


Sabiedrisko attiecību nodaļa
67013193
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu