Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 20. aprīlis 15:28:09
Sports » Izveidota mājas lapa hokeja līdzjutējiem, kas dosies uz čempionātu Bernē
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Izveidota mājas lapa hokeja līdzjutējiem, kas dosies uz čempionātu Bernē
Autors: Laima Paula, 10/02/2009 09:33

Līdz pasaules čempionātam hokejā, kas šā gada aprīlī risināsies Šveicē, nav palicis daudz laika. www.hokejs2009.lv – mājas lapa – gids visiem hokeja līdzjutējiem, kuri plāno doties uz Berni, lai klātienē atbalstītu Latvijas valstsvienību un pieskandinātu „PostFinance Arena”.

Līdzjutēju atbalsts ir ļoti svarīgs mūsu izlases spēlētājiem. Pēc Olimpiskā kvalifikācijas turnīra pēdējās, izšķirošās spēles pret Itālijas valstsvienības, viens no rezultatīvākajiem izlases spēlētājiem Jānis Sprukts atzina: „Bija jūtams atbalsts! Tas mums ļoti daudz palīdzēja! Fani sāka atbalstīt, parādījās enerģija. Otrajā periodā bišķi pieklusa, mēs arī pieklusām, bet pēc tam sasparojāmies. Ja katru brīdi viņi atbalsta, tā kā atbalsta, hokejistiem ir stimuls spēlēt”. Arī Mārtiņš Karsums norādīja: „Bez faniem klātos daudz grūtāk!” Un līdzjutēju atbalsts būs nepieciešams arī Bernē!

Ņemot vērā sarežģīto ekonomisko situāciju, šobrīd galvenā prioritāte ir iespējas ietaupīt. www.hokejs2009.lv ir atrodama noderīga informācija par braukšanas iespējām un izmaksām, izmantojot dažādus transporta veidus, kā arī cita noderīga informācija faniem. Lapa regulāri tiek papildināta ar jaunāko informāciju no Bernes, no Starptautiskās hokeja federācijas (IIHF) un Latvijas hokeja federācijas (LHF).
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu