Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 20. maijs 15:45:21
Pasaule » Somijas robežsardzes priekšniekam pasniegts Latvijas robežsardzes Pirmās šķiras Robežsargu Atzinības krusts
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Somijas robežsardzes priekšniekam pasniegts Latvijas robežsardzes Pirmās šķiras Robežsargu Atzinības krusts
Autors: Ārlietu ministrija, 28/01/2008 17:11

28.janvārī Latvijas vēstnieks Somijā Einars Semanis vēstniecībā svinīgā ceremonijā pasniedza Latvijas robežsardzes Pirmās šķiras Robežsargu Atzinības krustu Somijas robežsardzes priekšniekam viceadmirālim Jāko Smolanderam (Jaakko Smolander). Šis Valsts robežsardzes augstākais apbalvojums tiek piešķirts kopš 2001. gada par īpašu ieguldījumu Latvijas Valsts robežsardzes attīstībā.

Latvijas Valsts robežsardzes priekšnieks ģenerālis Gunārs Dāboliņš apbalvojumu J. Smolanderam piešķīris par Somijas robežsardzes ieguldīto darbu, sniedzot ilgstošu atbalstu Latvijas Valsts robežsardzei gatavības sasniegšanā, iestājoties Eiropas Savienības un Šengenas dalībvalstu līgumā, Latvijas robežsargu profesionālā līmeņa paaugstināšanā, kā arī radošas starptautiskās sadarbības izveidē Baltijas jūras reģionā cīņā pret organizēto noziedzību.


Preses centra nodaļa: (371) 7016 272. Fakss: (371) 7 828 121
K. Valdemāra iela 3, LV 1395, Rīga
E-pasts: media@mfa.gov.lv
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu