Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 3. maijs 10:42:33
Kultūra » Izsludināts fotokonkurss „Mans putns”
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Izsludināts fotokonkurss „Mans putns”
Autors: Solvita Barkāne, 16/01/2009 09:22

Visi dabas draugi un pētnieki, kas mēdz doties dabā ar kameru, bet nav profesionāli fotogrāfi, tiek aicināti piedalīties fotokonkursā „Mans putns” un parādīt kādu sevis ieraudzītu un nofiksētu putnu dabā. Pieteikums konkursam jāiesūta līdz 22. februārim. Labākie no iesūtītajiem darbiem martā būs aplūkojami foto izstādē „Mans putns”. Fotokonkurss tiek rīkots 2009. gada “Putnu dienu” ietvaros.

Fotokonkursā var piedalīties ikviens interesents ar savām oriģinālfotogrāfijām, kas atbilst konkursa nolikumam. Konkursam viens dalībnieks var iesniegt ne vairāk kā trīs fotogrāfijas 20x30cm formātā. Tās tiks vērtētas četrās vecuma grupās: bērni (līdz 14 gadiem), jaunieši (15 – 20 gadi), pieaugušie (vecāki par 20 gadiem) un seniori (virs 50 gadiem).

Fotogrāfijām jāpopularizē sabiedrībā izpratne par putnu daudzveidību, aizsardzību un sugu unikalitāti. Tās vērtējot, tiks ņemts vērā darba sarežģītības līmenis (mākslinieciskais izpildījums, fotografētā objekta unikalitāte), fotogrāfijā iemūžinātā brīža unikalitāte dabā un fotogrāfijas nosaukuma oriģinalitāte.

Labākie konkursam iesūtītie darbi no marta sākuma būs aplūkojami Latvijas Dabas muzeja speciālistu veidotajā putnu dienām veltītajā izstādē.

KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu