Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 26. aprīlis 16:39:34
Izklaide » Valcēnieši un pilsētas viesi Jauno gadu sagaidīs kopā dziedot un dejojot Lugažu laukumā
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Valcēnieši un pilsētas viesi Jauno gadu sagaidīs kopā dziedot un dejojot Lugažu laukumā
Autors: Inguna Medne, 29/12/2008 10:31

Diena pa dienai, stunda pa stundai un minūte pa minūtei tuvina mūs gadu mijai. Ticējums vēsta – kā Jaungadu sagaidīs, tāds arī būs viss nākamais gads.

Valcēnieši un pilsētas viesi tiek laipni aicināti sagaidīt Jauno gadu Lugažu laukumā! Trešdien, 31.decembrī, stundu pirms pusnakts pie Valkas pilsētas kultūras nama sāks skanēt dzīvespriecīga mūzika. Pusnaktī, kā jau ierasts, noklausīsimies Latvijas un pilsētas vadītāju apsveikuma vārdus un laba vēlējumus. Visi kopā vērosim, kā pret debesīm gaisā uzvīsies krāšņās salūta puķes, dzersim līdzpaņemto šampanieti, vēlēsim cits citam visu to labāko Jaunajā gadā un dejosim! Mūzika skanēs aptuveni divas stundas.

Tātad, pārfrāzējot iepriekšminēto ticējumu – ja sagaidīsim Jauno gadu smaidot, dziedot, dejojot, domājot labas domas un to vēlot arī visiem pārējiem, kas zina – varbūt tā izdosies pavadīt visu 2009.gadu!


Papildus informācija
Kultūras nama pasākumu organizatore
Līga Pandalone,
64723705

Informāciju sagatavoja
Valkas pilsētas domes preses sekretāre
Inguna Medne,
64707617, 29250086
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu