Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 19. maijs 08:06:13
Kultūra » Latvijas Radio atbalsta koncerts
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Latvijas Radio atbalsta koncerts
Autors: Ilze Vasermane, 23/12/2008 14:09

4. janvārī plkst. 15:00 Latvijas Radio 1 un Latvijas Radio 3 – Klasika būs dzirdams Latvijas labāko mūziķu atbalsta koncerts Latvijas Radio.

Radio 1.studijā uzstāsies vairāki no Latvijas izcilākajiem mūziķiem: Vestrads Šimkus, Sergejs Jēgers, Raimonds Pauls, Oskars un Raimonds Petrauski, Māris Briežkalns ar grupu un Latvijas Radio koris. Mūziķi šādā veidā paudīs atbalstu Latvijas Radio cīņai par tiesībām saņemt adekvātu un pietiekamu finansējumu, lai pilnasinīgi pildītu sabiedriskajam medijam uzticēto misiju.

Latvijas Radio ir ne tikai viens no lielākajiem medijiem Latvijā, bet arī viens no lielākajiem kultūras producentiem, kas meklē, virza un palīdz izvirzīties daudziem jaunajiem Latvijas mūzikas talantiem. Latvijas Radio 3 - Klasika ik gadu pasaulē prezentē labākos latviešu jaunos komponistus, mūsu studijās savus ierakstus veic gan labākie latviešu, gan citu valstu mūziķi. Savukārt Latvijas Radio koris šobrīd ir viens no labākajiem profesionālajiem koriem Eiropā, kas 5 (!) reizes saņēmis Lielo mūzikas balvu. 

Atbalsta koncerta mērķis ir sniegt Latvijas Radio klausītājiem unikālu muzikālu dāvanu jaunajā gadā, kā arī atgādināt, cik liela ir sabiedrisko mediju loma mūsdienu kultūras vērtību radīšanā, atbalstīšanā un saglabāšanā.


Latvijas Radio preses sekretāre
Ilze Vasermane   
Tālr. 67206691; 26322811
e-pasts: ilze.vasermane@radio.org.lv
 
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu