Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 19. maijs 09:33:20
Kultūra » Latvijas Bērnu fonda Ziemassvētku labdarības koncerts
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Latvijas Bērnu fonda Ziemassvētku labdarības koncerts
Autors: Vaira Vucāne, 19/12/2008 17:04

Latvijas Bērnu fonds 2008.gada 22.decembrī plkst. 15:00 jau astoņpadsmito gadu Rīgas Kongresu namā rīko Ziemassvētku labdarības koncertu 1 300 maznodrošināto un daudzbērnu ģimeņu bērniem, bērniem ar īpašām vajadzībām un bāreņiem no visas Latvijas. Bērni, kuri piedalīsies šajā koncertā, ir apzināti un uzaicināti ar lielu Latvijas Bērnu fonda reģionālo nodaļu palīdzību.

Koncertā bērnus priecēs iemīļoti mākslinieki – Andris Ērglis, Borowa MC, Kristīne Zaharova, Candy, Intars Rešetins un Jana Kay, Sabīne Berezina, Roberto, Laura Kosīte, Aleksandra Kurusova, Ralfs Rubenis, kā arī grupa Dzelzs Vilks un PeR. Bez tam pirms koncerta bērni varēs piedalīties dažādās atrakcijās un rotaļās. Katrs no šiem 1 300 bērniem saņems dažādu Latvijas Bērnu fonda atbalstītāju – rūķu sarūpēto Ziemassvētku dāvanu, kurā būs gan rotaļlietas, gan grāmatas, saldumi, vitamīni un daudz kas cits, kas iepriecinās mazās sirdis.

Šis Ziemassvētku koncerts tiks ierakstīts un ar Latvijas Televīzijas starpniecību būs redzams televīzijā 2009.gada janvārī arī visiem Latvijas bērniem un viņu ģimenēm.

Ziemassvētku labdarības koncerts notiek Latvijas Bērnu fonda ilggadējās tradicionālās Ziemassvētku labdarības akcijas „NEAPEJ GARĀM!” ietvaros, kurā piedalās Latvijas uzņēmēji un iedzīvotāji, ziedojot līdzekļus dažādu Latvijas Bērnu fonda projektu realizēšanai. Šogad akcijas ietvaros tiek vākti līdzekļi Latgales reģionālā atbalsta centra izveidei vardarbībā cietušiem bērniem un viņu ģimenēm, Rehabilitācijas centra izveidošanai bērniem ar cerebrālo trieku, kā arī īpaši talantīgo bērnu un jauniešu, kuri nonākuši dažādā grūtībās, stipendijām. Sīkāka informācija par Latvijas Bērnu fondu un akcijā "NEPAEJ GARĀM!" iekļautajiem projektiem atrodama mūsu interneta mājas lapā www.lbf.lv.


Papildus informācija;
Vaira Vucāne,
tālrunis: 67542072,
e-pasts: bernufonds@latnet.lv.
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu