Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 2. maijs 10:13:08
Izklaide » Valmieras Jauniešu dome izsludina komiksu konkursu jauniešiem „Klusā sirds”
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Valmieras Jauniešu dome izsludina komiksu konkursu jauniešiem „Klusā sirds”
Autors: Līga Tarbuna, 19/12/2008 15:25

Valmieras Jauniešu dome līdz nākamā gada 6.februārim izsludina komiksu konkursu jauniešiem „Klusā sirds”. Jaunieši tiek aicināti izpausties radoši komiksu veidošanas mākslā, attēlots parādot savu izpratni par Valentīndienu.

Valmieras Jaunatnes centra „Vinda” Jauniešu nodaļas vadītāja Iluta Stepanova pastāstīja, ka ikviens pretendents konkursā var iesniegt līdz trīs komiksiem A4 formātā. Plašāka informācija par konkursa noteikumiem pieejama elektroniski Valmieras portālā www.valmiera.lv sadaļā „Jauniešiem” vai sūtot informācijas pieprasījumu uz e-pastu: jauniesudome@inbox.lv .

Komiksus var iesniegt Valmieras Jaunatnes centrā „Vinda”, Lilijas ielā 4, Valmierā. Iesniegtos piedāvājumus izvērtēs īpaša žūrija, pievēršot uzmanību darba oriģinalitātei, idejai, kvalitātei un atbilstībai tēmai, kā arī darbā paustās idejas saprotamībai. Labāko darbu autori tiks apbalvoti 12.februārī Valmieras Jaunatnes centrā „Vinda” Valentīndienas pasākuma ietvaros.


Informāciju sagatavoja:
Līga Tarbuna
Valmieras pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību speciāliste
Mob. tel.: 28382051
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu