Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 2. maijs 10:16:55
Izklaide » Ziemassvētku labdarības seansi kino „Rīga”
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Ziemassvētku labdarības seansi kino „Rīga”
Autors: Olga Savina, 19/12/2008 12:48

Šā gada 26. un 28. decembrī Rīgas Kultūras aģentūra un kino „Rīga” sadarbībā ar filmu studijām „Dauka”, „Animācijas brigāde” un „Latsfilma” organizē īpašos Ziemassvētku labdarības seansus bērniem un jauniešiem.

26. decembrī plkst. 13:00 kino „Rīga” Lielajā zālē aicinām noskatīties jaunākās latviešu animācijas filmas un citas jaukas un Ziemassvētku gaisotni uzburošas multfilmas. Programmā Lācis nāk!, Jaunā suga, Ziemassvētki (filmu studija „Animācijas brigāde”), Māsa un brālis, Vai tu ko teici?, Kalado, Laimes lācis (filmu studija „Dauka”).

Savukārt 28. decembrī plkst. 13:30 kino „Rīga” Mazajā zālē laipni gaidām uz piedzīvojumu komēdijas bērniem „Kur pazudis Elvis?” (filmu studija „Latsfilma”) seansu. Filmas galvenie varoņi ir pieci bērni, kuri iesaistās noslēpumaini pazudušā klases biedra Elvja meklēšanā. Dzenot pēdas, bērni nokļūst  aizraujošā piedzīvojumu virpulī, tiekoties ar dažādiem cilvēkiem un saskaroties ar nestandarta situācijām. Vai Elvja pazušanas noslēpums tiek atklāts, iespējams pārliecināties, tikai noskatoties filmu.

Grupām pieteikties labdarbības seansiem iespējams pa tālruņa numuru: 67181144.

Vairāk informācijas: www.kino.riga.lv


Informāciju sagatavoja:
Olga Savina,
kino „Rīga”
mārketinga menedžere
Tālr.: 67181136
Fakss: 67012810
e-pasts: olga.savina@riga.lv
www.kino.riga.lv
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu