Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 19. maijs 01:27:56
Kultūra » Senioru koris „Sudrablāse” uzstājas vairākos Ziemassvētku pasākumos
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Senioru koris „Sudrablāse” uzstājas vairākos Ziemassvētku pasākumos
Autors: Līga Tarbuna, 19/12/2008 10:02

Pēc 45.jubilejas svinībām rudenī, Valmieras Kultūras centra senioru koris „Sudrablāse” diriģentes Larisas Stivriņas vadībā uzsāka darbu pie Ziemassvētku koncertprogrammas veidošanas. Arī šogad korim netrūkst uzaicinājumu piedalīties svētku koncertos gan Valmierā, gan citās Latvijas vietās.

Kora „Sudrablāse” prezidente Valija Ķīkule pastāstīja, ka decembrī korim ik nedēļu iecerētas vairākas uzstāšanās. Pirmie koncerti Ziemassvētku noskaņās izskanējuši 13.decembrī, kad koris viesojās Urgas pansionātā un sniedza koncertu Staicelē. Savukārt 21.decembrī kora dalībnieku balsis pieskandēs Rubenes baznīcu. Par ikgadēju tradīciju īsi pirms Ziemassvētkiem kļuvusi viesošanās pansionātā „Valmiera” – arī šogad tā tiks turpināta. Savukārt Ziemassvētkos, 24.decembrī, „Sudrablāse” dziedās Septītās dienas Adventistu baznīcā.

28.decembrī plkst.15.00 Valmieras Kultūras centrā ikviens aicināts apmeklēt Ziemassvētku pasākumu pilsētas pensionāriem. Koncertā piedalīsies „Sudrablāse”, politiski represēto vīru koris „Baltie bērzi”, dziesmu draugu kopa „Gaujmalietes” un Dikļu pagasta dāmu deju grupa „Maģija”.

„Sudrablāses” prezidente piebilst, ka kolektīvs iecerējis turpināt ilggadēju tradīciju – pirmajās jaunā gada dienās koristi tiksies kopīgā Jaungada pasākumā, lai paustu apdāvināšanās un kopā būšanas prieku.


Informāciju sagatavoja:
Līga Tarbuna
Valmieras Kultūras centra
sabiedrisko attiecību speciāliste
Mob.tel.: 28382051
E-pasts: liga.tarbuna@valmiera.lv
Fakss: 64207125




KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu