Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 19. maijs 00:06:41
Kultūra » Ziemeļlatvijas kameransamblis aicina uz Ziemassvētku labdarības koncertu
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Ziemeļlatvijas kameransamblis aicina uz Ziemassvētku labdarības koncertu
Autors: Inguna Medne, 19/12/2008 09:58

Svētdien, 21.decembrī plkst.12.00 Valkas – Lugažu evaņģēliski luteriskajā baznīcā (Valkā, Rīgas ielā 17) būs Ziemeļlatvijas kameransambļa Ziemassvētku labdarības koncerts. Kopā ar kameransambli uzstāsies arī  vokāliste Ginta Ēķe.

Ieeja – par ziedojumiem.

Ziemeļlatvijas kameransamblis ir profesionāls mūzikas kolektīvs un darbojas kā Valkas kultūras nama struktūrvienība. Kameransambli dibināja Valkas pilsētas dome, sadarbībā ar Latvijas Republikas (LR) Kultūras ministriju. Kameransambļa sastāvu veido 5 mūziķi: Miks Vilsons (flauta), Elīna Kuduma (oboja), Valdis Drulle (klarnete), Andris Ādamsons (mežrags) un Intars Grīnbergs (fagots).

Kameransambļa darbības mērķis ir īstenot LR un Valkas pilsētas pašvaldības kultūrpolitiku mūzikas nozarē, atbilstoši visu paaudžu un sociālo grupu iedzīvotāju, kā arī pilsētas viesu interesēm.


Papildus informācija:
Ziemeļlatvijas kameransambļa vadītājs
Valdis Drulle,
29294320

Informāciju sagatavoja:
Valkas pilsētas domes preses sekretāre
Inguna Medne,
64707617, 29250086
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu