Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 23. aprīlis 09:27:32
Sports » Strēlnieks viesojas 1. pamatskolā
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Strēlnieks viesojas 1. pamatskolā
Autors: BK „Ventspils” preses dienests, 19/12/2008 09:17

Vakar BK „Ventspils” spēlētājs Jānis Strēlnieks viesojās Ventspils 1. pamatskolā, lai pateiktos par atbalstu komandas spēļu laikā un veidotu sadarbību starp klubu un skolām.

Kopā ar 3. klasi Jānis piedalījās rotaļā ar basketbola elementiem, novadīja stafeti, kā arī atbildēja uz skolēnu interesējušajiem jautājumiem. Katrām „mazajam” fanam bija iespēja iegūt savā īpašumā Jāņa bildi ar autogrāfu par ko ikviens bija sajūsmā.

Jānim nākošie stundu sarakstā bija paši lielākie pamatskolas skolēni. Pēc neilgas iesildīšanās vadīšanas, Strēlnieks kopā ar skolēniem aizvadīja basketbola spēli.

Ziemassvētku pārsteiguma dāvanā „A Sektora” ordeņa uzvarētāji, Ventspils 1. pamatskola, saņēma lielu kopbildi ar BK „Ventspils” klubu.

Jānis Strēlnieks: „Pasākums bija interesants! Tagad arī es saprotu, ka skolotāja darbs nav no tiem vieglākajiem, jo vienam savākt visus bērnus ir grūti - viens grib to, otrs ko citu. Un vēl tā ņemšanās, skriešana, bļaušana. Traki! Bet atceros sevi tajā vecumā. Biju pilnīgi tāds pats! Personīgi man patika un labprāt vēl kādu reizi apmeklētu šāda veida pasākumus!


BK „Ventspils” preses dienests






KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu