Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 12. maijs 22:43:24
Makroekonomika » Eiropas Savienības Ekonomikas un monetāro lietu komisārs Hoakins Almunja, prezentējot dokumentālo filumu par eiro desmitgadi, atbild uz jautājumu par palīdzību Latvijai
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Eiropas Savienības Ekonomikas un monetāro lietu komisārs Hoakins Almunja, prezentējot dokumentālo filumu par eiro desmitgadi, atbild uz jautājumu par palīdzību Latvijai
Autors: Ivars Bušmanis, 19/12/2008 09:15

"Kā jums zināms, mēs risinām pārrunas ar Latvijas varas iestādēm par finansiālu atbalstu Latvijai pašreizējās grūtībās. Atbalsta piešķiršana būs atkarīga no Latvijas valdības un parlamenta pagājušajā nedēļā pieņemto lēmumu izpildes. Mēs piedalāmies pārrunās kopīgi ar SVF, un šobrīd turpinām ar SVF un pārējiem partneriem, ieskaitot Ziemeļvalstis, apspriest mūsu finansiālo ieguldījumu. Jānorāda, ka šobrīd pārrunas vēl nav noslēgušās, taču tās ir iegājušas noslēguma fāzē. Cerams, jau tuvāko stundu vai dienu laikā – un es ceru, ka runa ir par stundām – vienošanās būs panākta un vislielāko finansiālo atbalstu Latvijai sniegs tieši ES," informē Eiropas Savienības  Ekonomikas un monetāro lietu komisārs Hoakins Almunja.

Rīt gaidāms kopīgs ES, SVF un Latvijas valdības paziņojums. Plānotais laiks preses konferencei plkst. 15:00. Ministru Kabinetā.


Ivars Bušmanis,
Eiropas Komisijas pārstāvniecības Latvijā
preses sekretārs,
Aspazijas bulvārī 28
Tālr.: +371 67085414; Fakss: +371 67085448
E-pasts: ivars.busmanis@ec.europa.eu;
comm-rep-latvia@ec.europa.eu
Internetā: ec.europa.eu/latvija
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu