Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 2. maijs 06:14:39
Izklaide » „Mammadaba Multi rīti” decembrī - ziemīgas animācijas filmas, Andris Ērglis un Lielā zāle
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
„Mammadaba Multi rīti” decembrī - ziemīgas animācijas filmas, Andris Ērglis un Lielā zāle
Autors: Tomass Kotovičs, Olga Savina, 18/12/2008 13:59

Turpinot septembrī uzsākto un bērnu ļoti iemīļoto animācijas filmu par dabu ciklu „Mammadaba Multi rīti”, skatītājus decembrī priecēs īpaša ziemas programma ar filmiņām par sniegu, ziemu, svētkiem un arī iesnām. Pirms seansa skatītājus gaida tikšanās ar brīnišķīgiem viesiem – Andri Ērgli un Rūķu ģimeni no Tērvetes Dabas parka. Daļu biļešu tiks dāvināta bērnu nama bērniem un bērniem ar īpašām vajadzībām.

Sestdien, 27. decembrī, plkst. 11:00 kino „Rīga” Lielajā zālē „Mammadaba Multi rīti” programmā animācijas filmas par māsas un brāļa sapņiem, ķekatniekiem, Janku, kas mēģina tikt pie cepures, nedienām ar septiņdienu iesnām un Ziemassvētu gaidīšanu, kurā izpalīdz Sīlinks, Poteriks un Bembelāts:

Māsa un brālis, Kalado, Ķekatdancis, Baltā (studija „Dauka”)

Iesnas, Rezgalības  – Ziema, Ziemassvētki (studija „Animācijas brigāde”).

Pirms seansa skatītājus gaida muzikāls pārsteigums un Ziemassvētku dziesmu kopā dziedāšana ar Andri Ērgli, kam palīdzēs Rūķu ģimene no Tērvetes dabas parka.

Ņemot vērā mazo skatītāju lielo interesi, sākot ar decembri „Mammadaba Multi rīti” notiek skaistajā un plašajā kino „Rīga” Lielajā zālē.

Biļetes cena uz vienu „Mammadaba Multi rīta” seansu ir 2 lati. Pasākumu apmeklējot ar diviem vai vairāk bērniem, biļetes cena mazajiem skatītājiem ir 1,50 lati.


Papildu informācija:
Tomass Kotovičs,
A/S „Latvijas Valsts meži”
Komunikācijas daļas vadītājs
Tālr.: 7805432

Olga Savina,
kino „Rīga”
mārketinga menedžere
Tālr.: 67181136
http://www.kino.riga.lv
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu