Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 2. maijs 05:29:53
Izklaide » Sanktpēterburgā Latvijas mākslinieces iepazīstina ar galeriju „Garage”
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Sanktpēterburgā Latvijas mākslinieces iepazīstina ar galeriju „Garage”
Autors: Ārlietu ministrijas Preses centrs, 18/12/2008 12:26

18.decembrī Sanktpēterburgā latviešu mākslinieces Frančeska Kirke un Laima Kaugure iepazīstinās Sanktpēterburgas modes un dizaina jomu pārstāvjus, masu medijus un sabiedrību ar pašu izveidotās galerijas „Garage” produkciju.

Galerijas „Garage” prezentācija notiek ar Latvijas Ģenerālkonsulāta Sanktpēterburgā atbalstu sadarbībā ar Modes namu „Tatjana Parfionova”. Pasākuma mērķis ir Latvijā ražoto preču prezentācija kontaktu veidošanai ar Sanktpēterburgas modes un dizaina galeriju pārstāvjiem un turpmākai sadarbībai nākotnē.

Latvijas un tās mākslas, kultūras atpazīstamības veicināšana ir viena no ģenerālkonsulāta darbības prioritātēm, un ģenerālkonsule Iveta Sers, kas savu darbu Sanktpēterburgā sāka 2006.gada 6.jūlijā, īpašu nozīmi šajā jomā piešķīrusi Latvijas modes dizaina kā nozīmīga un mūsdienīga mākslas virziena un latviešu dizaineru vārdu atpazīstamības veicināšanai Sanktpēterburgā. Šajā virzienā jau īstenotas vairākas iniciatīvas un šobrīd Sanktpēterburgas modes preču veikalos atrodami Latvijas modes mākslinieku tērpi.


Preses kontaktiem:
(+7 812) 449 82 90,
fakss: (+7 812) 449 82 92
Vasiļjevskij ostrov, 10.līnija, Nr.11, Sanktpēterburga
E-pasts: consulate.peterburg@mfa.gov.lv



KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu