Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 2. maijs 02:53:17
Izklaide » Izdots ekskluzīvs kalendārs ar kolumbiešu zirgiem
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Izdots ekskluzīvs kalendārs ar kolumbiešu zirgiem
Autors: Jauno jātnieku skola, 18/12/2008 09:56

Šodien tiek izdots ekskluzīvs kalendārs, kurā iekļautas kolumbiešu mākslinieka Antonio Mendozas (Antonio Mendozza) gleznas ar zirgiem. Kalendārs tapis sadarbojoties Jauno jātnieku skolai ar Kolumbijas Republikas Goda konsulātu Latvijā. Atbalstītāji: a/s „A.C.B.”, SIA „KNAUF”, a/s „Siltumelektroprojekts”, Avalon Hotel, SIA „Eko Rīga”, SIA „Onyx AB”.

„Līdzīgi kā „Pirelli” kalendārs, tas netiek pārdots, bet ir ekskluzīva dāvana mūsu klientiem, sadarbības partneriem, kā arī tās tiks izsūtītas Eiropas valstu lielākajiem jātnieku klubiem un jātnieku federācijām”, saka kalendāra veidotāji. Kalendāru saņems arī visu valstu vēstniecības Latvijā kā dāvanu uz Jauno gadu no Kolumbijas Goda konsulāta.

Antonio Mendozas gleznas atspoguļo cilvēciskās jūtas zirgos un ‘zirdzisko’ cilvēkos, sirreālistiskus sapņus un abstrakciju. Mākslinieks strādā īpašā glezniecības metodē, izmantojot grafītu uz liela izmēra audekla, tādējādi radot gleznas caurspīdīguma sajūtu, kas gluži vai pielīdzinās fotogrāfiskai realitātei.


Jauno jātnieku skola
Mājaslapa: www.latvianhorses.lv
E-pasts: info@latvianhorses.lv
Tālr. 67225507




KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu