Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 19. maijs 00:45:52
Kultūra » Valmieras Kultūras centrā aplūkojama izstāde „Ziemassvētku vecītis”
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Valmieras Kultūras centrā aplūkojama izstāde „Ziemassvētku vecītis”
Autors: Līga Tarbuna, 17/12/2008 10:00

Līdz 5.janvārim Valmieras Kultūras centrā ikviens aicināts aplūkot Valmieras Mākslas vidusskolas audzēkņu darbu izstādi „Ziemassvētku vecītis”. Izstādē eksponēti vairāki desmiti krāsainu, svētku tematikai veltītu mākslas darbu, iepazīstinot tās apmeklētājus gan ar Ziemassvētku vecīša portretiem un garderobi, bērnu rakstītām un noformētām vēstulēm, dāvanu kastēm un svētku galdu.

Valmieras Mākslas vidusskolas metodiķe Inese Andersone pastāstīja, ka darbus veidojuši dažādu vecumu audzēkņi – jaunākajam autoram ir tikai pieci gadi. „Izstādes sagatavošanā gan skolēni, gan pedagogi ieguldīja nopietnu vairāku mēnešu darbu. Visus eksponētos darbus vieno Ziemassvētku tēma, taču interpretācijas ir ļoti dažādas – aplūkojami gan gleznojumi, zīmējumi, darinātas lelles, pašu veidotas dāvanu kastes, gan no auduma veidotas kolāžas,” informē Inese Andersone.

Izstādi Valmieras Mākslas vidusskolas audzēkņiem sagatavot palīdzēja vairāki pedagogi – Māra Nadziņa, Inese Andersone, Velta Rone, Inga Rasa, Regīna Sergele, Lāsma Āboltiņa un Kristīne Zemļicka.

Izstādes autori aicina lielus un mazus valmieriešus, pilsētas viesus aplūkot izstādi „Ziemassvētku vecītis”, kas radīs svētku noskaņu un piedāvās arī radošas idejas, piemēram, dāvanu noformējumam.


Informāciju sagatavoja:
Līga Tarbuna
Valmieras Kultūras centra
sabiedrisko attiecību speciāliste
Mob.tel.: 28382051
E-pasts: liga.tarbuna@valmiera.lv
Fakss: 64207125






KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu