Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 19. maijs 02:14:04
Kultūra » Ģimenes mūziklam izrādes arī Ziemassvētkos
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Ģimenes mūziklam izrādes arī Ziemassvētkos
Autors: Paula Sigita Cepleviča, 17/12/2008 09:33

„Viens pats Ziemassvētkos 2” VEF kultūras pilī 17.decembrī plkst. 12.00 un 14.00, kā arī 26.decembrī  plkst. 13.00 un 15.00

Ziemassvētki vairs nav aiz kalniem un arī Jaunais gads strauji tuvojas. Šis ir vislabākais laiks, kad visai ģimenei beidzot sanākt kopā, pateikt, cik ļoti viens otru mīl, kā arī visiem kopā apmeklēt kādu pasākumu – izstādi, koncertu vai izrādi. Kāpēc gan lai šī izrāde nebūtu Jauno Zvaigžņu Teātra mūzikls „Viens pats Ziemassvētkos 2” ?

Mūziklā varēsi baudīt ne tikai smieklīgo un aizraujošo Tomasiņa cīņu ar bandītiem un skanīgās Ziemassvētku dziesmas, bet arī sajust mīlestību un draudzību Silvergoldu ģimenē un īstu svētku tuvošanos.  Mūziklam par pamatu ir ņemta ideja no populārās Holivudas filmas „Viens pats mājās”. Izrādes galvenais varonis ir 11 gadīgais Tomass, kuram nav viegli apliecināt sevi starp vecākajiem brāļiem un māsām. Viņa izgudrojumi pārsvarā izraisa pārējo ģimenes locekļu neapmierinātību. Kad Tomass sastopas ar blēžiem, kuri pilsētas parkā grib nozāģēt egli un ziņo par to policijai, viņš vēl nenojauš, ka nāksies ar ļaundariem satikties arī savās mājās un turklāt būs jāiepazīstas arī ar visai kolorītu aukli - Izgrīdu Stulpidas jaunkundzi, kuras nodomi nebūt nav tik godīgi, kā cerēja vecāki. Izrādes pamatatziņa ir tā, ka svētki ir izdevušies tikai tad, ja visa ģimene ir kopā un valda mīlestība un sapratne.

Teksta un mūzikas autore - Laila Ilze Purmaliete, režisors - Juris Rijnieks, scenogrāfija - Uģis Bērziņš, lomās - Jānis Reinis un Latvijas Radio konkursa „Jaunās zvaigznes“ labākie dziedātāji - Ieva Sutugova, Rihards Andris Bērziņš, Maija Rozenberga, Arta Jēkabsone, Madara Grēgere, Pēteris Upelnieks, Ralfs Eilands, Nikolajs Puzikovs, Māra Ulme, akrobāti – Vitālijs Balajevs un Deniss Tumakovs. Biļetes uz visām „Jauno Zvaigžnu Teātra“ izrādēm var iegādāties „Biļešu Paradīze“ kasēs, VEF Kultūras pils kasē vai internetā www.bilesuparadize.lv


Papildus informācija:
Paula Sigita Cepleviča
Jauno Zvaigžņu Teātris
Sabiedriskās attiecības
Mob. 28369212
sigita-paula@inbox.lv
www.jaunaszvaigznes.lv


KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu