Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 19. maijs 00:25:35
Kultūra » Instrumentālās džeza grupas „Jam Orchestra” un jauniešu kora „Sonore” Ziemassvētku koncerts Rīgas Kultūras un tautas mākslas centrā „Mazā ģilde”
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Instrumentālās džeza grupas „Jam Orchestra” un jauniešu kora „Sonore” Ziemassvētku koncerts Rīgas Kultūras un tautas mākslas centrā „Mazā ģilde”
Autors: Ieva Šteinberga, 17/12/2008 09:25

Jau šo svētdien,  21. decembrī plkst. 16:00, Rīgas Kultūras un tautas mākslas centrā „Mazā Ģilde” neparastā kopprojektā dažādu  pasaules komponistu Ziemassvētku melodijas atskaņos jauniešu koris „SONORE” un instrumentālā džeza grupa „Jam Orchestra”.

Jauniešu koris “ SONORE ” dibināts 1987. gada 13. oktobrī,  kā mūzikas prieka un mīlestības koris. To dibinājis diriģents prof. E. Račevskis. Korī muzicē vairāk kā trīsdesmit jaunieši ar skanīgām balsīm un lielu radošo degsmi, kopš 1997. gada kora galvenais mākslinieciskais vadītājs ir diriģents Mārtiņš Ozoliņš. Kopā ar kori Ziemassvētku koncertu ieskandinās instrumentālā džeza grupa „Jam Orchestra”, kuru repertuātrā dzirdamas  jazz, jazzrock, blues un funk virzienu kompozīcijas. ”Jam Orchestra”  šajā koncertā atskaņos ne tikai dažādu pasaules komponistu Ziemassvētku melodijas kopā ar kori „SONORE”, bet arī džeza grupas iemīļotākās un emocionālākās kompozīcijas.

Koncerta ieeja- bezmaksas.


Ieva Šteinberga
Grupas "JAM ORCHESTRA" menedžere
Tālr. 29702585
E- mail: isteinberga@inbox.lv


KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu