Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 13. maijs 14:53:19
Makroekonomika » Parex banka: Zviedrijas un Dānijas centrālās bankas lēmums sniegt atbalstu Latvijai palīdzēs situācijas stabilizēšanai arī banku sektorā
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Parex banka: Zviedrijas un Dānijas centrālās bankas lēmums sniegt atbalstu Latvijai palīdzēs situācijas stabilizēšanai arī banku sektorā
Autors: Viktors Zaķis, 17/12/2008 09:03

Zviedrijas un Dānijas centrālās bankas publiskotais lēmums par gatavību slēgt ar Latvijas Banku mijmaiņas darījuma līgumu, kura ietvaros Latvijas Banka varēs aizņemties līdz 500 miljonus eiro apmaiņā pret Latvijas latiem, ir tiešā veidā vērsts Latvijas ekonomikas stabilizācijai un turpmākajai atveseļošanai.

„Mēs šo atbalstu vērtējam kā ļoti pozitīvu signālu ne tikai Latvijas valstij kopumā, bet arī Parex bankas klientiem. Tas vēlreiz apliecina, ka situācija stabilizējas un mūsu klienti var būt droši par saviem finanšu līdzekļiem, kas ieguldīti Parex bankā,” saka Parex bankas valdes priekšsēdētājs Nils Melngailis.


Papildu informācija:
Viktors Zaķis,
Korporatīvo komunikāciju speciālists
Tālrunis: 67010141 vai 29476754
e-pasts: viktors.zakis@parex.lv
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu