Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 2. maijs 05:13:34
Izklaide » Jaunieši Cēsīs rada svētku noskaņu
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Jaunieši Cēsīs rada svētku noskaņu
Autors: Egita Gaile, Laura Zauere, 16/12/2008 16:08

Cēsu pilsētas Jauniešu dome ir organizācija, kas aktīvi iesaistās pilsētas dzīvē, organizējot pasākumus gan jauniešiem, gan visiem cēsniekiem. Arī šajos Ziemassvētkos Cēsu pilsētas Jauniešu dome vēlējās aktīvi iesaistīties svētku sajūtas radīšanā Cēsīs.

Cēsu pilsētas Jauniešu dome piedalījās Rožu laukumā notiekošajā Ziemassvētku gadatirdziņā š.g.13. decembrī, dalot pašceptas piparkūkas un tēju. Ikkatram cēsniekam bija iespēja nogaršot jauniešu ceptās piparkūkas, jo ar Cēsu pilsētas domes atbalstu tika sacepti 15 kg piparkūku, kā arī siltas tējas aukstajā ziemas dienā netrūka, par to jāsaka liels paldies NBS Instruktoru skolai par sagādātajiem termosiem. Liela bija cilvēku atsaucība, kas priecēja.

Pavisam nesen, 11. decembrī, Cēsu Stacijas laukumā tika iedegta Ziemassvētku eglīte. Tās rotāšanu uzticēja Cēsu pilsētas Jauniešu domei. Jaunieši izdaiļoja eglīti ar paštaisītiem pušķiem un norādēm uz Ziemassvētkos iecienītākajām vietām, tādējādi saglabājot autoostas tematisko nozīmi. Liels paldies Cēsu pilsētas domei par tehnisko nodrošinājumu.

Cēsu pilsētas Jauniešu dome piedalījās arī Rožu laukuma egles iedegšanā pirmajā Adventē, iepriecinot cēsniekus ar pašceptām piparkūkām un siltu tēju.

Līdz šī gada beigām jaunieši plāno piedalīsies vēl dažādos ar labdarību saistītos pasākumos.

Cēsu pilsētas Jauniešu domes galvenais uzdevums ir veicināt aktīvu un radošu jauniešu dzīvi Cēsu pilsētā - izteikt, pieņemt un izanalizēt priekšlikumus un ierosinājumus, kas ir saistīti jauniešu interešu un vajadzību īstenošanu. Cēsu jauniešu domē darbojas vairāk kā 11 jaunieši, pārstāvot savas izglītības iestādes.


Informāciju sagatavoja:
Cēsu pilsētas Jauniešu
domes priekšsēdētāja
Egita Gaile
t.26378035

Laura Zauere
Cēsu pilsētas domes
Sabiedrisko attiecību speciāliste
T.64121677; 28645386
e-pasts: laura.zauere@dome.cesis.lv
www.cesis.lv


KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu