Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 6. maijs 07:03:32
Izklaide » Nedēļas nogalē klubā Godvil uzstāsies Laurent Wolf un Bratja Grim
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Nedēļas nogalē klubā Godvil uzstāsies Laurent Wolf un Bratja Grim
Autors: Nazars Žitkevičs, Olga Sukonnikova, 16/12/2008 15:03

19. decembrī klubā Godvil Brīvības gatvē 214b uzstāsies viens no pasaulē ievērojamākajiem deju mūzikas pārstāvjiem Laurent Wolf, pirms kura skatuves grīdu iesildīs pašmāju house mūzikas lielmeistars DJ Bogdan Taran. Dienu vēlāk, 20. decembrī, klubā Godvil viesosies rokgrupa no Krievijas Bratja Grim, lai atgādinātu klausītājiem, cik melodisks var būt krievu roks.

Laurent Wolf uzskatāms par Eiropas deju mūzikas sensāciju – jau kopš 12 gadu vecuma viņa lielākā aizraušanās bija dažādi eksperimenti ar skaņu un skaņuplatēm, kuri pārsvarā tika veikti vecāku guļamistabā uz grīdas. Laurent Wolf savdabīgās pievilcības pamatā ir nevēlēšanās būt zvaigznei – visa viņa enerģija tiek ielikta mūzikā, skaņā, remiksos, miksos un ritmu spēlēs.

Šobrīd Laurent Wolf no savā mājā ierīkotās ierakstu studijas četrām sienām ir atjaunojis kontaktus ar ārpasauli, un atgriezies, lai īsteniem mūzikas pazinējiem piedāvātu savu jaunāko veikumu – albumu Wash my world. Tajā ir saklausāmas mūsdienīgākās tendences elektroniskajā house mūzikā, kam Laurent Wolf vienmēr ir bijis vērīgs un uzticīgs sekotājs. 

Pirmais singls No stress no Laurent Wolf jaunā albuma guvis popularitāti vairāk nekā 30 valstīs, apliecinot šī skaņdarba internacionālo raksturu. Jau šobrīd iekarojis gandrīz visu Eiropas valstu topu pirmās vietas, šis singls tiecas kļūt par gada house mūzikas hitu numur 1.

Rokgrupa Bratja Grim ir spilgtākā parādība uz Krievijas rokmūzikas skatuves pēdējo piecu gadu laikā. Grupas mūzika nereti tiek salīdzināta ar tādām Krievijas rokgrupām kā BI-2, Zveri un Mumij Troļ.

Paši grupas dalībnieki – rudmatainie dvīņu brāļi Borja un Kostja Burdajevi savu mūziku labprātāk dēvē par grim roku. Viņu nepārspējamo skatuves sniegumu un spilgtās uzstāšanās novērtējuši neskaitāmie, līdz ekstāzei novestie koncertu apmeklētāji. Ne velti rokgrupa Bratja Grim kopš tās dibināšanas 2005. gada pavasarī paspējusi sasniegt rekordlielu sniegto koncertu skaitu visā pasaulē. 

Koncertā klubā Godvil abi dvīņi uz skatuves sola apvienot romantiku ar huligānismu, pieskaņojoties paša kluba dievišķīgi velnišķīgajai noskaņai.

Biļešu iepriekšpārdošana – „Biļešu servisa” kasēs un www.bilesuserviss.lv. Cena – sākot ar Ls 10.


Papildu informācija
Nazars  Žitkevičs
Godvil radošais direktors
m. 20 292 209
e. nazar@godvil.lv

Olga Sukonnikova
Deep White sabiedriskās attiecības
m. 29 441 292
e. olga@deepwhite.lv
www.godvil.lv




KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu