Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 19. maijs 04:03:23
Kultūra » Jauniešu koris Balsis aicina uz Ziemassvētku koncertiem un labdarības akciju „Uzdāvini Pasauli”
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Jauniešu koris Balsis aicina uz Ziemassvētku koncertiem un labdarības akciju „Uzdāvini Pasauli”
Autors: Ints Teterovskis, 16/12/2008 12:43

Šī gada 25. un 27.decembrī Rīgas Sv. Pestītāja (Anglikāņu) baznīcā jau devīto reizi notiks tradicionālie Jauniešu kora Balsis koncerti. Turklāt šajos Ziemassvētkos īpašo gaisotni papildinās arī kora organizētā labdarības akcija „Uzdāvini Pasauli”, kuras mērķis - rast iespēju 60 uzcītīgākajiem bērniem no 20 Latvijas bērnu namiem, vecumā no 12-15 gadiem, doties izglītojošā ceļojumā uz kādu no pasaules kultūrvēsturiskajām pilsētām.

Koris Balsis akcijas „Uzdāvini Pasauli” ietvaros aicina koncertu klausītājus dāvināt bērnu namiem grāmatas par aizraujošiem ceļojumiem un interesantām vietām pasaulē, tādējādi dāvājot iespēju bērniem iegūt vairāk informāciju par pasaulē notiekošo, kā arī atskatīties uz ne mazāk svarīgākajiem notikumiem pasaules kultūrvēsturē. Plašāka informācija par labdarības akciju kora mājas lapā www.balsis.lv.

Kora Balsis Ziemassvētku koncerti notiks 25. decembrī plkst. 23.00 un 27.decembrī plkst. 13.00 un plkst. 18.00 Rīgas Sv. Pestītāja (Anglikāņu) baznīcā. Koncertos līdzās tādiem mūziķiem kā Kristīne Gailīte, Gunta Davidčuka, Ieva Parša, Jānis Kurševs, Kristīne Adamaite, instrumentālajam ansamblim un Jauniešu korim Balsis (diriģenti Ints Teterovskis un Valdis Tomsons), arī koncerta klausītājiem būs iespēja izdziedāt pazīstamākās Ziemassvētku dziesmas un nobaudīt kā dziedātāju ceptās piparkūkas, tā arī karstos dzērienus. Biļetes uz koncertiem - Biļešu paradīzes kasēs.

Ziemassvētku koncertus un labdarības akciju „Uzdāvini Pasauli” atbalsta Rīgas domes Kultūras departaments, Latvijas Tūrisma aģentu asociācija (ALTA), VAS Air Baltic Corporation, SIA MOORA, Latvijas Grāmatizdevēju asociācija, Līvu akvaparks, Cafe Amelie, tirdzniecības centrs "Galerija centrs", Marana Production, Poligrāfijas aģentūra, Latvijas Bērnu fonds, Rīgas domes Labklājības departaments, biedrība "Latvijas Bērnu sociālās aprūpes iestāžu vadītāju asociācija", RKTMC "Mazā Ģilde", Mūzikas un mākslas attīstības fonds Balsis.


Informāciju sagatavoja:
Jauniešu kora Balsis mākslinieciskais vadītājs
Ints Teterovskis
tel. 29414158 
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu