Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 2. maijs 17:16:18
Izklaide » Ziemassvētkiem iedzīvotāji sāk izvēlēties praktiskas dāvanas
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Ziemassvētkiem iedzīvotāji sāk izvēlēties praktiskas dāvanas
Autors: Sintija Pakalne, 16/12/2008 11:00

Šogad, atšķirībā no citiem gadiem, pieaugusi Latvijas iedzīvotāju interese uz svētkiem iegādāties praktiskas Ziemassvētku dāvanas. “Būvmateriālu tirgotājiem Ziemassvētki tradicionāli ir “klusais laiks”, tomēr šogad mūsu klientu apkalpošanas centros novērojama salīdzinoši liela pircēju aktivitāte,” stāsta TAPRO mārketinga vadītāja Ilona Bukša – Biezā.

“Šogad ekonomiskas situācijas dēļ cilvēki rūpīgāk izvēlas Ziemassvētku dāvanas saviem tuviniekiem. Ja iepriekšējos gados dāvanu budžets daudzām ģimenēm bija lielāks un viņi varēja sev atļauties nopirkt gan jaunu platekrāna TV, arī daudz mīļu nieciņu, tad tagad cilvēki dod priekšroku praktiskām dāvanām, kam ir ilgāks kalpošanas mūžs un praktiski pielietojamas saimniecībā. Šogad ievērojami populārākas kļūst arī TAPRO dāvanu kartes”, uzsver I. Bukša - Biezā.
 
TAPRO Ganību dambja klientu apkalpošanas centra vadītājs Mareks Madlāns stāsta, ka cilvēki izvēlas tādas lietas, kā dažādi rokas instrumentu komplekti, kuru cenas ir sākot no 5 latiem. Populāra dāvana ir arī elektriskās urbjmašīnas un skrūvgrieži. Par ideālu dāvanu makšķerniekiem tiek uzskatīta speciāla ērta un ietilpīga makšķerēšanas instrumentu kaste. Audzis pieprasījums pēc darba apģērbiem - gan pēc kombinezoniem ar vairākām kabatām, gan pēc speciālām biksēm.

KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu