Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 3. maijs 13:11:55
Kultūra » ERGO bērnu sociālās aprūpes centrus iepriecinās ar dāvanām
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
ERGO bērnu sociālās aprūpes centrus iepriecinās ar dāvanām
Autors: Sintija Pakalne, 16/12/2008 09:45

16.decembrī, plkst. 11:00, atbalstot Labklājības ministrijas organizēto labdarības akciju sociālās aprūpes centriem, ERGO sabiedrību Latvijā valdes locekle Ingrīda Ķirse un Sociālo pakalpojumu pārvaldes direktores vietnieks Edgars Groza Ziemassvētkos sveiks Rīgas sociālās aprūpes centra “Ezerkrasti” iemītniekus.

„Man ir patiess prieks, ka šajā Ziemassvētku gaidīšanas laikā labklājības nozares institūciju darbinieki sadarbībā ar ERGO sabiedrībām Latvijā dāvā prieka mirkļus sociālās aprūpes centru iemītniekiem. Aicinu ikvienu atvērt savu sirdi gaišām domām un labiem darbiem, sniedzot palīdzību mazāk aizsargātajām sabiedrības grupām gan Ziemassvētkos, gan visa gada garumā,” labklājības ministre Iveta Purne.

Apzinot sociālās aprūpes centru iemītnieku vēlmes, gada baltākajos un gaišākajos svētkos viņus iepriecināt ar dažādām jaukām un noderīgām dāvanām –  grāmatām, galda spēlēm, rokdarbu materiāliem, ar zīmēšanai, veidošanai un floristikai  nepieciešamām lietām, kā arī higiēnas precēm.

ERGO sabiedrību Latvijā sarūpētās dāvanas saņems bērnu sociālās aprūpes centri “Liepāja”, “Rīga”, “Teika”, “Kalkūni”, “Baldone”, kā arī sociālās aprūpes centri “Ezerkrasti” un “Veģi”.

ERGO ir svarīgi arī Latvijas bērnu un jauniešu nākotne, drošība un labklājība, tādēļ kopš 2001.gada studēt gribošiem jauniešiem, kuri palikuši bez vecāku apgādības, tiek piešķirtas ERGO stipendijas mācībām augstskolās.


KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu