Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 3. maijs 21:15:18
Pasaule » Āzijas Universālās Bankas pārstāvniecība: interese par mūsu pakalpojumiem pieaugusi; 2009.gadā plānojam aktīvāk informēt arī par investēšanas iespējām Kirgizstānā
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Āzijas Universālās Bankas pārstāvniecība: interese par mūsu pakalpojumiem pieaugusi; 2009.gadā plānojam aktīvāk informēt arī par investēšanas iespējām Kirgizstānā
Autors: Jurijs Galilejevs, Levs Fainveics, 15/12/2008 11:49

2009.gadā kirgīziešu Āzijas Universālās Bankas Latvijas pārstāvniecība plāno aktīvāk informēt par saviem pakalpojumiem un par investēšanas iespējām Kirgizstānā. Savā valstī Āzijas Universālā Banka, kas izveidota 1997.gadā, ir viena no lielākajām savā nozarē.

„Pēdējo mēnesi - pusotru interese par mūsu banku pieaugusi pirmām kārtām jau Latvijas uzņēmējiem. Agrāk mēs nesaņēmām tik daudz zvanu un tik bieži neesam saskārušies ar detalizētām iztaujāšanām par apkalpošanas nosacījumiem. No atvēršanas brīža 2003.gadā pārstāvniecības pamata uzdevums bija partnerattiecību uzturēšana ar vietējām bankām un pastāvīgs banku un finanšu pakalpojumu tirgus monitorings. Sākot ar nākamo gadu, pārstāvniecības uzdevumu saraksts paplašināsies – aktīvāk informēsim par mūsu pakalpojumiem gan biznesa vidi, gan privātpersonas, kā arī piedāvāsim pēc iespējas vairāk informācijas par iespējām investēt Kirgizstānā,” uzsvēra Āzijas Universālās Bankas Latvijas pārstāvniecības vadītājs Jurijs Galilejevs.

„Pēdējos gados banka nostiprinājusies, uzkrājusi vērtīgu pieredzi, lai strādātu ar ārvalstu klientiem, kuri ir izlutināti ar finanšu servisa kvalitāti. Šodien no visiem skatupunktiem – no tehnoloģiskā, profesionālā, informatīvā – Āzijas Universālā Banka ir gatava efektīvi apkalpot attālināto klientu. Un dara to līmenī, par ko var pārliecināties jau daudzi Latvijas klienti. Jāpiebilst, ka 2008.gada augustā ietekmīgais amerikāņu finanšu izdevums Global Finance atzina Āzijas Universālo Banku par labāko Kirgizstānā tādās nominācijās kā „Labākā internetbanka korporatīvajiem klientiem” un „Labākā internetbanka mazumtirdzniecības klientiem”,” informē Jurijs Galilejevs.

Būdama vadošā banka valstī, Āzijas Universālā Banka savu iespēju robežās virza sekojošo ideju – „Kirgizstāna ir atvērta ārvalstu investīcijām”. Informācija ieinteresētajām personām tiek sniegta arī caur trīs ārzemju pārstāvniecībām Londonā, Kijevā un Rīgā. 2009.gadā bankas birojs Latvijā ir apņēmies aktivizēt darbu šajā virzienā. Jau tagad pārstāvniecībā iespējams iegūt detalizētas ziņas par investēšanas iespējām un nosacījumiem Kirgizstānas tirgū.

Par Āzijas Universālo Banku (www.aub.kg)

Āzijas Universālā Banka (ĀUB) darbojas Kirgizstānā jau ilgāk kā 10 gadus un ir viena no lielākajām banku iestādēm Kirgizstānas Republikā. Kopš 2002.gada banka ieņem pirmo vietu valstī pēc summāro aktīvu apjoma un paša kapitāla, savukārt līdzekļi, ko piesaistījusi ĀUB, ir vairāk nekā 20% no kopējās komercbanku depozītu bāzes. Pēdējo sešu gadu laikā ĀUB ieguvusi 23 prestižus starptautiskus apbalvojumus no tādiem zināmiem finanšu izdevumiem kā Global Finance, The Banker, Euromoney, The Asian Banker. Kirgizstānas Republikas Ekonomiskās attīstības, rūpniecības un tirdzniecības ministrija un Kirgizstānas Fondu Birža nosaukusi ĀUB par vienu no pašām caurskatāmākajām un veiksmīgākajām Kirgizstānas Republikas iestādēm. Kirgizstānas Fondu Biržas listingā bankas akcijām piešķirta „A” kategorija.


Papildu informācija:
Jurijs Galilejevs,
Āzijas Universālās Bankas pārstāvniecības Latvijā vadītājs,
tel.: 67039627, 29285978,
el. pasts - riga@aub.kg

Levs Fainveics,
sabiedrisko attiecību konsultants,
tel.: 67045835, 29538469,
el. pasts – lev@rezonanseplus.lv
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu